CUMHURBAŞKANIMIZIN BU VEFAYI YERİNE GETİRECEĞİNE İNANIYORUZ

HAVAALANINA MESUT YILMAZ İSMİNİ ÇOK YAKIŞACAĞINA VE CUMHURBAŞKANIMIZIN BU VEFAYI YERİNE GETİRECEĞİNE İNANIYORUZ Rize’de yapımı devam eden havaalanına Merhum Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin verilmesi konusu Rize gündeminde sıcaklığını korumaya devam ediyor. Bu konuda destekleyici açıklamalarda bulunan Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli, Sanatçı Abidin Yerebakan, 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, Eski Milletvekili Bozkurt Yaşar Öztürk,..

Tarih : Okunma : 136 Defa Okundu... Yorum Yap

HAVAALANINA MESUT YILMAZ İSMİNİ ÇOK YAKIŞACAĞINA VE

CUMHURBAŞKANIMIZIN BU VEFAYI YERİNE GETİRECEĞİNE İNANIYORUZ

Rize’de yapımı devam eden havaalanına Merhum Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin verilmesi konusu Rize gündeminde sıcaklığını korumaya devam ediyor.

Bu konuda destekleyici açıklamalarda bulunan Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli, Sanatçı Abidin Yerebakan, 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, Eski Milletvekili Bozkurt Yaşar Öztürk, Araştırmacı Yazar Fatih Sultan Kar ve Rize Belediyesi Eski Başkanı RİMER Başkanı Bülent Koç’un ortak düşünceleri Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin havaalanına çok yakışacağı ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu vefayı yerine getireceğine inandıkları yönünde oldu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş