Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Toplantıda Bir Araya Gelindi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Toplantıda Bir Araya Gelindi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kurucular Kurulu toplantısı komisyon üyeleri ve Mütevelli Heyeti’nin de katılımıyla genişletilmiş olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ve ev sahipliğinde gerçekleşti. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın da katıldığı toplantıda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin daha da ileriye taşınabilmesi için yapılması gerekenler..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Toplantıda Bir Araya Gelindi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kurucular Kurulu toplantısı komisyon üyeleri ve Mütevelli Heyeti’nin de katılımıyla genişletilmiş olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ve ev sahipliğinde gerçekleşti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın da katıldığı toplantıda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin daha da ileriye taşınabilmesi için yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığındaki toplantı Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyeleri’nin de iştirakiyle geniş katılımlı olarak gerçekleşitirildi.CBR_9212   CBR_9167

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş