-ÇORUH EDAŞ İKİZDERE EKİPLERİ KAR KIŞ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN İŞBAŞINDA

-ÇORUH EDAŞ İKİZDERE EKİPLERİ KAR KIŞ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN İŞBAŞINDA -EDAŞ EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI VATANDAŞIN KARANLIKTA KALMAMASI İÇİN İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Yoğun kış şartlarının yaşandığı İkizdere ilçesinde vatandaşların karanlıkta kalmaması için Çoruh EDAŞ ekipleri gece gündüz demeden aralıksız çalışıyor. İlçe merkezi ve köylerde yağan kar dolayısıyla enerji nakil hatlarında meydana gelen arızalara zamanında yapılan müdahaleler ile vatandaşlar..

Tarih : Okunma : 142 Defa Okundu... Yorum Yap

-ÇORUH EDAŞ İKİZDERE EKİPLERİ KAR KIŞ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN İŞBAŞINDA

-EDAŞ EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI VATANDAŞIN KARANLIKTA KALMAMASI İÇİN

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Yoğun kış şartlarının yaşandığı İkizdere ilçesinde vatandaşların karanlıkta kalmaması için Çoruh EDAŞ ekipleri gece gündüz demeden aralıksız çalışıyor.

İlçe merkezi ve köylerde yağan kar dolayısıyla enerji nakil hatlarında meydana gelen arızalara zamanında yapılan müdahaleler ile vatandaşlar karanlıkta kalmaktan kurtuluyor. İkizdere Çoruh Edaş çalışanlarının arızalara zamanında müdahalesi ile karanlıkta kalmaktan kurtulduklarını söyleyen Sivrikaya Köyü Muhtarı Oktay Aksu’dışarda dondurucu soğuk ve kar var. Enerji hatlarımızda zamansız arızalar olabiliyor. Arıza ekipleri mümkün olduğunca en kısa zamanda gelerek arızalara gerekli müdahaleyi yapıyor. Bizler bu çalışmalardan tabi iki memnunuz. İnşallah hiçbir kez kaza olmadan çalışmalarını tamamlarlar’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş