ÇIRAKOĞLU AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

ÇIRAKOĞLU AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ   Düzce İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve Ak Parti Rize Eski Milletvekili Op.Dr. Lütfi Çırakoğlu’un, Avusturya’nın Başkenti Viyana’da Uluslararası İlişkiler Eğitimi mezunu oğlu Ömer Çırakoğlu, Ardeşen Belediyesi düğün salonunda düzenlen görkemli bir törenle dünya evine girdi. Viyana’da tanıştığı okul arkadaşı, Malatya’lı Günaydın ailesinin  Bilgisayar Mühendisi kızları Şule Nur..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇIRAKOĞLU AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

 

Düzce İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve Ak Parti Rize Eski Milletvekili Op.Dr. Lütfi Çırakoğlu’un, Avusturya’nın Başkenti Viyana’da Uluslararası İlişkiler Eğitimi mezunu oğlu Ömer Çırakoğlu, Ardeşen Belediyesi düğün salonunda düzenlen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Viyana’da tanıştığı okul arkadaşı, Malatya’lı Günaydın ailesinin  Bilgisayar Mühendisi kızları Şule Nur ile hayatını birleştiren Ömer Çırakoğlu’nun nikahını Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in Başkanlığında, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Çevre Eski Bakanı Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap şahitliğinde gerçekleşen nikah töreninin ardından, Rize Valisi Ersin Yazıcı evlilik cüzdanını gelin hanım Şule Nur Çırakoğlu’na taktım etti. Resmi nikah töreninin ardından birer kısa konuşma yapan, Rize Valisi Ersin Yazıcı ve diğer nikah şahitleri düğün hediyeleriyle birlikte çiftleri tebrik ederek ömür boyu mutluluklar dilediler.

Rize Eski Milletvekili, Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Lütfi Çırakoğlu ve Malatya’lı dünürü Mehmet Sırrı Günaydın’ın çocuklarının Ardeşen Belediyesi Düğün salonunda gerçekleşen evlilik törenlerine, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Rize İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkanı Özel Kalem müdürü İsak Alim ve çok sayıda Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları, Rize Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe ve Belde Belediye Başkan Yardımcıları, Rize ve İlçeleri İl Genel Meclis Üyeleri, Rize ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şafak Sünbül, Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati Şimşek, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbı Hizmetler Başkanı Op. Dr. Talip Başak, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Yöneticisi Op. Dr. Hasan Velioğlu, Düzce İlinden Rizeli ve Düzceli iş adamları Hızır Ekşi, Yusuf Çakmak, Hacı Şakır Furuncu, İsmail Esen, Mehmet Durci, Celaletin Tanta, Sabah Gazetesi Düzce Bölge Sorumlusu Fatih Yıldırım, Orus Eski Genel Müdürü Selahattın Turan ve Rize ve İlçeleri sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Rize’nin ve İlçelerinde hizmet veren hastanelerin doktorları, çok sayıda sağlık çalışanları ile birlikte Düzce ve Malatya ilinden gelen onlarca iş adamı, Günaydın ve Çırakoğlu ailelerinden oluşan yüzlerce akraba ve dostlarının katıldığı düğün töreni ilahiler eşliğinde yapılan ikram ve takı töreni ile son buldu. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş