CHP’li Karaca, Mazbata Arbedesinde Yaralandı

İstanbul (CUHA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almak için İl Seçim Kurulu’na geldiği sırada çıkan arbedede yaralandı. Karaca’nın sol koluna 20 dikiş atıldı. Karaca, Twitter hesabından yazdığı mesajda, “Mazbatamızı alırken Çağlayan’da arbedede kırılan camın düşmesi sonucu sol kolda oluşan kesi nedeniyle geçirdiğim..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

İstanbul (CUHA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almak için İl Seçim Kurulu’na geldiği sırada çıkan arbedede yaralandı. Karaca’nın sol koluna 20 dikiş atıldı.

Karaca, Twitter hesabından yazdığı mesajda, “Mazbatamızı alırken Çağlayan’da arbedede kırılan camın düşmesi sonucu sol kolda oluşan kesi nedeniyle geçirdiğim operasyon başarıyla tamamlandı. 20 dikiş ve el cerrahisi operasyonunun ardından sağlık durumu iyiye gidiyor. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu da Karaca’yı hastanede ziyaret ederek, ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

İlk yorumu siz yazın