CHP’den İstanbul’dan aday adayı oldu

CHP’den İstanbul’dan aday adayı oldu Abdullah uzun Rize Pazarlı Eğitimci Maksut Balmuk,26 yıldır görev yaptığı memuriyetten ayrılarak CHP’den 3 bölge aday adayı oldu. Balmuk, “Bugün hayatımın önemli günlerinden biri. 26 yıllık memuriyet hayatım boyunca haksızlık karşısında susmama ilkemi hep korudum, en üst perdeden muhalefet yaptım. Lakin kamu görevlisi siyaset yapamaz siyasi partiye üye olamaz kanun..

Tarih : Okunma : 30 Defa Okundu... Yorum Yap

CHP’den İstanbul’dan aday adayı oldu
Abdullah uzun
Rize Pazarlı Eğitimci Maksut Balmuk,26 yıldır görev yaptığı memuriyetten ayrılarak CHP’den 3 bölge aday adayı oldu.
Balmuk, “Bugün hayatımın önemli günlerinden biri. 26 yıllık memuriyet hayatım boyunca haksızlık karşısında susmama ilkemi hep korudum, en üst perdeden muhalefet yaptım. Lakin kamu görevlisi siyaset yapamaz siyasi partiye üye olamaz kanun hükmü söz konusuna da riayet etim diyerek aday adaylığı konusunda şunları söyledi.
BU BAYRAĞI BABAMDAN DEVİR ALDIM
Rize Pazarlı Eğitimci/Yazar Maksut Balmuk açıklamalarında: “Babamın 1968’de 17 yaşındayken üye olduğu(daha sonra memur olduğu için ayrıldığı) Cumhuriyet Halk Partisi” ne, 28.Dönem Milletvekili seçimlerinde İstanbul 3.Bölgeden aday adayı olmak için başvuruda bulundum ve üye oldum. Babamın “bu belgeyi sana emanet ediyorum” diye bana bıraktığı üye kimlik belgesinde yazan; “ Ne yoksulluk, ne baskı, Ne ezilen, ne ezen, İnsanca, hakça bir düzen” Sözlerinin gereği için çıktığım bu yolda tüm halkımızın; refahı, demokrasi, barış, özgürlük, adalet ile bilimsel, laik, demokratik ve kamusal eğitim, parasız sağlık için mücadelemiz başlıyor. Çok iyi biliyorum ki “mücadele edenler daima kazanamazlar fakat kazananlar daima mücadele edenlerdir.” Mücadeleyi iri olarak, diri olarak ve bir olarak, hiçbir ayrıcalıklı zümre yaratmadan hep birlikte hepimiz için sürdüreceğiz. Doğduğum topraklardan (Rize/Pazar) yaşadığımız tüm coğrafyaya kadar tüm halkımız için, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimleri ışığında görev yapacağıma söz veriyorum. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, geleceğimiz için gün birlik olma günüdür. Farklılıklarımızı zenginliğimiz görerek hareket ettiğimiz sürece önümüzde hiçbir engel duramayacaktır. Bu inanç ve kararlılıkla “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyerek liyakatli kadrolarla ülkeyi yönetmeye talip olan “Millet İttifakı” bileşenlerine başarılar diliyorum.” Yolumuz açık olsun…

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş