ÇAYKUR’UN YENİ ORGANİK ÇAYI SATIŞ PATLAMASI YAPTI

ÇAYKUR’UN YENİ ORGANİK ÇAYI SATIŞ PATLAMASI YAPTI Çaykur’un, Doğu Karadeniz Bölgesi Hemşin Organik Çay tarım havzasında üretim yapan, Çaykur Organik çay fabrikasında üretilen 8 ayrı Organik çay çeşitlerinin satış ve tüketiminde son iki yıldır önemli oranda artış yüzdeleri elde edildi. En son üretilen, Ekotar Kontrol ve Sertifikasyonu, Organik Siyah Rize Çayının satışında ise adeta patlama..

Tarih : Okunma : 169 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR’UN YENİ ORGANİK ÇAYI SATIŞ PATLAMASI YAPTI

Çaykur’un, Doğu Karadeniz Bölgesi Hemşin Organik Çay tarım havzasında üretim yapan, Çaykur Organik çay fabrikasında üretilen 8 ayrı Organik çay çeşitlerinin satış ve tüketiminde son iki yıldır önemli oranda artış yüzdeleri elde edildi. En son üretilen, Ekotar Kontrol ve Sertifikasyonu, Organik Siyah Rize Çayının satışında ise adeta patlama yaşandı.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, “Hemşin Organik Çay tarım havasındaki fabrikamızda kampanya süresince üretmiş olduğumuz organik çay çeşitlerimiz, üretiminden tüketime kadar her aşaması sertifikalanmış, firma yada üretici dışında üçüncü şahıslar tarafından kontrolü yapılmış, hiçbir aşamada kimyasal girdi kullanılmamış, ekolojik belgesi bulunan yüzde yüz organik ürünlerimizdir. Ekolojik üretimde amacımız ise, yaşamın vazgeçilmez üç unsuru olan toprak ve su kaynakları ile havayı kirletmeden, çevre, sağlıklı insan, bitki ve hayvan sağlığını korumaktır. Çaylıklarımız ekolojik şartlar nedeniyle kış aylarında kar altında kalmaktadır. Allah’ın bölgemize bahşettiği bu iklimsel durum sayesinde, Türkiye’mizde sağlıklı siyah, sağlıklı yeşil ve sağlıklı organik çay üretimi için ideal ülke ve ideal kurum durumuna gelmiş bulunmaktayız. Kimyasal zirai mücadele ilacı kullanılmadığından fabrikamızda ürettiğimiz, siyah, yeşil ve organik çaylarımızın tüketiminde son yıllarda yüzdesel oranlar olarak önemli tüketim rakamları elde etmiş bulunmaktayız. Bilhassa yeni ürettiğimiz Organik siyah Rize çayımızı, iki ayrı paket olarak 200 ve 500 gr. şeklinde satışa sunduk. Ürün gamımıza yeni kattığımız bu iki yeni farklı gramajdaki aynı ürünümüz tüketicilerimiz tarafından oldukça beğenilmiş ve adeta satış patlaması yapmış durumdadır. “dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş