ÇAYKURSPOR’LU MİNİK FUTBOLCULAR TEDBİRLİ İDMANA BAŞLADI

ÇAYKURSPOR’LU MİNİK FUTBOLCULAR TEDBİRLİ İDMANA BAŞLADI Çaykurspor Futbol Kulübü Altyapı takımları, TFF 2020-2021 Sezonu Rize Amatör Ligleri Covıd-19 salgının devam etmesi nedeniyle bu sezon henüz oynanmasına başlamayan müsabakalar nedeniyle ara verilen idmanlara ailelerinin izniyle 2008 doğumlu minik sporcuları tedbirli bir şekilde kademeli olarak antrenmana başlamış oldu. Tüm dünya da ve ülkemiz genelinde devam eden, koronavirüs..

Tarih : Okunma : 29 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKURSPOR’LU MİNİK FUTBOLCULAR TEDBİRLİ İDMANA BAŞLADI

Çaykurspor Futbol Kulübü Altyapı takımları, TFF 2020-2021 Sezonu Rize Amatör Ligleri Covıd-19 salgının devam etmesi nedeniyle bu sezon henüz oynanmasına başlamayan müsabakalar nedeniyle ara verilen idmanlara ailelerinin izniyle 2008 doğumlu minik sporcuları tedbirli bir şekilde kademeli olarak antrenmana başlamış oldu.

Tüm dünya da ve ülkemiz genelinde devam eden, koronavirüs pandemi salgını nedeniyle 7 aydır ara verilen sporcu idmanlarına, minikleri eğitimle başlayan Çaykurspor Kulübünde kısmen kademeli olarak minik sporcuların ailelerinin izniyle eğitimlere başlandı. Çaykurspor Kulübü Altyapı Engindere Futbol tesislerinde Çaykurspor Kulübü Futbol Antrenörleri tarafından başlatılan idmanlara, kovid-19 kuralları kapsamında sporcularının ateşlerinin ölçülüp, maske, mesafe ve temizlik kurallarının titizlikle uygulandığı idmanlara haftanın 5 günü devam ediliyor. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş