ÇAYKURSPOR’LU KANOCU SLALOM BÜYÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ÇAYKURSPOR’LU KANOCU SLALOM BÜYÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU Rize’nin, Ardeşen ilçesinde, Recep Yazıcıoğlu Rafting ve Kano parkurunda bu hafta sonu yapılan, Kano Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonasında üç sporcusu ile katılan Çaykurspor Kano takımı sporcularından Murat Çiftçi, Büyükler Erkek C1 yarışlarında birinci olarak Türkiye Şampiyonluğu elde etti. Büyük erkekler C1yarışmalarında Rize Adrenalin Doğa Sporları G.S.Kulübü sporcularından İsmail Demirci..

Tarih : Okunma : 9 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKURSPOR’LU KANOCU SLALOM BÜYÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Rize’nin, Ardeşen ilçesinde, Recep Yazıcıoğlu Rafting ve Kano parkurunda bu hafta sonu yapılan, Kano Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonasında üç sporcusu ile katılan Çaykurspor Kano takımı sporcularından Murat Çiftçi, Büyükler Erkek C1 yarışlarında birinci olarak Türkiye Şampiyonluğu elde etti. Büyük erkekler C1yarışmalarında Rize Adrenalin Doğa Sporları G.S.Kulübü sporcularından İsmail Demirci ikinci, Yusufeli Belediye spor Kulübünden Emre Yılmaz üçüncü oldu.

Bir diğer, Çaykurspor’lu Kanocu İrfan Nurullah Aslan’da Genç Erkekler C1 yarışmalarında, Rize Adrenalin Doğa Sporları G.S.K sporcularından S. Ömür Demirci’nin birinciliğinin ardından Çaykurspor’lu Kanocu İrfan Nurullah Aslan ikinciliği, üçüncülüğü ise yine, Rize Adrenalin Doğa Sporları Kulübünden Oğuzhan Tuğcu üçüncü olarak yarışmayı tamamladı. Yarışmalar katılan Çaykurspor’lu üçüncü Kanocu İmamı Rabbani Yıldız ise yarışmaları beşinci olarak tamamladı.

Ardeşen, Recep Yazıcıoğlu Rafting ve Kano parkurunda yapılan yarışmalara 9 Kulüpten toplam 45 sporcu katıldı. Türkiye Şampiyonluğunda K1 ve C1 Kategorilerinde Büyük ve Genç sporcuların yarışların da birincilik elde eden kulüplerin sporcuları şu isimlerden oluştu. Genç Erkeler K1’de Yusufeli Turizm Doğa ve Su Sporları Kulübünden Ali Çelik, Büyük Erkeler K1’de Yusufeli Belediye Spor Kulübünden Anıl Açar, Büyük Bayan K1’de Mor Beyaz Spor Kulübünden Gamze Öztürk, Büyük Bayan C1’de Zigana Doğa Sporları G.S Kulübünden Semiha Kaya ve Genç Bayanlar K1’de Yusufeli Belediye Spor Kulübünden Gamze Polat birincilik elde ettiler.

Baştan sona oldukça çekişmeli mücadeleye sahne olan yarışmaların sonunda ilk üçe giren sporcu ve dereceye giren kulüplere madalya ve kupaları, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik tarafından tebrik edilerek ödülleri taktım edildi. Yarışmalarda birincilik ve ikincilik elde eden, Çaykurspor Kulübü Kano antrenörü Rıza Avcı; Bu şampiyona öncesi haftalardır, yağmur, çamur demeden Fırtına deresinde sporcularımla birlikte kamp yaptık. Üç sporcumla katıldığım bu yarışmalarda Büyük Erkeler C1’de Murat Çiftçi sporcumla, Türkiye birinciliği, Genç Erkekler C1’de Nurullah Aslan sporcumla Türkiye ikinciliği elde etmenin mutluluğunu yaşadık. Çalışmalarımızda bizlere her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, Çaykuruspor Kulübümüz Başkanı, Çevre Eski Bakanımız, Çaykur Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu yarışmalarda dereceye giren diğer kulüplerimizinIMG_20140927_175007IMG_20140927_174709

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş