ÇAYKURSPOR OLARAK TÜRK SPORUNA MADALYA KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM; ÇAYKURSPOR OLARAK TÜRK SPORUNA MADALYA KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ Çaykur Genel Müdürü, Çaykur ve Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM, kuruluşundan bugüne değin yönetiminde bulunduğu, Çaykurspor Kulübü İdareci ve Spor branşları Teknik Sorumlularını makamında kabul etti. Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı..

Tarih : Okunma : 94 Defa Okundu... Yorum Yap

Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM;

ÇAYKURSPOR OLARAK TÜRK SPORUNA MADALYA KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Çaykur Genel Müdürü, Çaykur ve Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM, kuruluşundan bugüne değin yönetiminde bulunduğu, Çaykurspor Kulübü İdareci ve Spor branşları Teknik Sorumlularını makamında kabul etti. Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı ALİM; “ Ata sporumuz Greko-Romen güreş başta olmak üzere, beş ayrı branşta Türk sporuna, birincilik, ikincilik madalyalarının yanında farklı spor branşlarında Türkiye şampiyonluklarıyla birlikte profesyonel milli sporcular kazandırmaya devam ediyoruz. Çaykurspor altyapımızdan yetişen onlarca sporcumuzu geçmişte ve bugünde Çaykur Rizespor’a kazandırmaya devam ediyoruz. ”dedi.

Çaykurspor Kulübü İdareci ve Spor Branşları Teknik Sorumlularının kedisine yapmış oldukları, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Çaykurspor Kulübü YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “, Yıllardır Türk sporuna, D. Karadeniz bölgemiz sporuna, Rize’ye ve Çaykur’a kazandırmış olduğu onlarca birincilik madalya, kupa ve şampiyonluklarla daim gurur duyduğumuz, Çaykurspor kulübümüz bundan böylede ülkemiz genelinde ve yurt dışında gerçekleşecek olan müsabakalarda, Türk sporuna, milli sporcular, madalyalar ve şampiyonluklar kazandırmaya devam edecektir. Başta Ata sporumuz Greko-Romen güreş olmak üzere, ülkemize Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları kazandırmış, uluslararası yarışmalarda bayrağımız göndere çektirip, istiklal marşımızı dünyaya dinletmeyi başarmış köklü bir kulübüz. Bölgemiz ve Rize ilimiz genelinde, Greko-Romen güreş, Rafting, Kano, Judo ve Amatör futbol branşlarında yıllarca çok sayıda milli ve lisanslı sporcu yetiştiren kulüp unvanına sahibiz. Çaykur sporda güreşe başlayan ve geçen ay, Sırbistan şehrinde yapılan Dünya Bireysel Greko-Romen şampiyonasında 82 kiloda güreşçimiz Salih Aydın, Dünya Kupası’nda ikincilik madalyasını ülkemize kazandırmayı başardı. Yine iki yıl önce Tunceli İli Munzur çayında yapılan Dünya Rafting Şampiyonasında, Gençler Rafting takımız Dünya ikinciliği başarısını elde etmiş oldular. Diğer spor branşlarımız, Judo, Kano ve Futbolda son birkaç yıldır yurt içinde farklı illerde yapılan birçok müsabakada Rize’ye ve Çaykur’a Türkiye birinciliği, Türkiye ikinciliği ve üçüncülük derecelerinde, altın, gümüş ve bronz madalya kazandırmaya devam etmekte olmanızdan dolayı sizleri ve şahsınızda sporcularımız kutluyorum. Başarılarınızın pandemi kural ve kaidelerine uygun şeklide devamını diliyorum. “diye konuştu.

Ziyaretin sonunda, Çaykurspor Kulübü İdareci ve Teknik Sorumlularından oluşan heyet tarafından, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya ALİM’e, Ön yüzünde ÇAYKUR ve arka yüzünde ise,“ÇAYKURSPOR 53 YUSUF ZİYA ALİM”yazan forma hediye edildi. Çaykurspor Kulübü YK Başkanı Yusuf Ziya Alim’e tebrik ve mevcut spor branşlarıyla ilgili bilgilendirme brifingine, Çaykurspor Kulübü ve Türkiye Güreş Federasyon As Başkanı Mahir Biberoğlu, Kulüp Müdürü B. Ali Kavalcı, Güreş Teknik Sorumlusu Rüstem Koyuncu, Futbol Teknik Sorumlusu Ergün Çakmakçı, Rafting ve Kano Teknik Sorumlusu Rıza Avcı, Judo Tekin Sorumlusu Harun Öztürk ve Tesisler Sorumlusu Harun Özdemir katıldılar.

Haber: B. Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Mehmet Kaptan Erbaş

İlk yorumu siz yazın