ÇAYKURSPOR AİLESİ BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR

ÇAYKURSPOR AİLESİ BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR Her yıl olduğu gibi, bu yılda okulların yaz tatiline girmesinin ardından, Çaykurspor Kulübü Yaz Futbol Okulları İdman ve seçmelerine onlarca öğrencinin katılımı devam ediyor. Rize’de Şenol Birol Amatör Futbol Sahası Tesislerinde haftanın 5 günü idmanlara tecrübeli Antrenörlerle devam etmektedir. Çaykurspor Kulübü Yönetici ve Antrenörleri, “Çaykurspor ailesi olarak 30 yılı aşkındır Türk..

Tarih : Okunma : 60 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKURSPOR AİLESİ BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR

Her yıl olduğu gibi, bu yılda okulların yaz tatiline girmesinin ardından, Çaykurspor Kulübü Yaz Futbol Okulları İdman ve seçmelerine onlarca öğrencinin katılımı devam ediyor.

Rize’de Şenol Birol Amatör Futbol Sahası Tesislerinde haftanın 5 günü idmanlara tecrübeli Antrenörlerle devam etmektedir. Çaykurspor Kulübü Yönetici ve Antrenörleri, “Çaykurspor ailesi olarak 30 yılı aşkındır Türk futboluna ve Rize’mizin güzide futbol kulübü Çaykur Rizespor’a ve İlimizde çeşitli futbol liglerinde oymayan takımlara alt yapıdan futbolcu yetirmeye hiç ara vermeden devam ediyoruz. Çaykurspor futbol ailesi olarak her yıl geçtikçe büyümeye devam ediyoruz. Bu yılda her yaş grubundan gençlerimize ve çocuklarımıza hafta sonları, ruhen ve bedenen sağlıklı gelişmeleri ve yaz tatilini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için futbol okulumuzdaki seçmelerimize devam etmekteyiz. Geleceğin profesyonel ve milli sporcularının yetiştirildiği yaz futbol okulumuza, 2002-2016 yaş aralığı çocuklarımız ve geçlerimizin her hangi bir maddi ücret ödemeden katılıp, yeteneklerini ortaya koymakladırlar. Futbol eğitimlerimiz her Cumartesi ve Pazar günleri saat 9.30’da faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde oldukça kalabalık bir sporcu adayı katılımıyla devam etmektedir. Bu vesileyle çalışmalarımızda her daim maddi ve manevi destek sağlayan, Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanımız sn. Yusuf Ziya Alim’e şükranlarımızı iletiyoruz. ”dedi. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın