ÇAYKUR”dan Rize Amatör Futbola Dev Katkı !

ÇAYKUR”dan Rize Amatör Futbola Dev Katkı ! Türkiye’nin en büyük kamu teşekkürlerinden biri olan, Rize ve Karadeniz’in lokomotifi ,Türk sporu ve Rize Amatör futboluna yıllardan beri yaptığı desteklerle bilinen ÇAYKUR ,Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF ile dev protokol imzalayarak ,Rize Amatör futbolunun yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. u     Rize Amatör Spor..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR”dan Rize Amatör Futbola Dev Katkı !

Türkiye’nin en büyük kamu teşekkürlerinden biri olan, Rize ve Karadeniz’in lokomotifi ,Türk sporu ve Rize Amatör futboluna yıllardan beri yaptığı desteklerle bilinen ÇAYKUR ,Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF ile dev protokol imzalayarak ,Rize Amatör futbolunun yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

u

 

 

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu,(ASKF)  1. Amatör küme de mücadele eden takımlara 15.000 TL, 2. Amatör küme de mücadele eden takımlara 8.000 TL ve Alt yaş grubu takımlara 2.000 TL yardımda bulunmak için ÇAYKUR ile taoplam  450 Bin lira tutarında  protokol imzaladı .

Konuyla ilgi Rize ASKF Başkanı Ali Çelik Yaptığı Açıklamada: Uzun zamandır Çaykur ile istişareler yaptıklarını ifade ederek,Kulüplerimizin masraflarına biraz katkıda bulunmaya vesile olabilmişsek ne mutlu bize.

Yaptığımız bu protokolle yardim aşaması kapsamında bizlerden ilgi ve alakasını esirgemeyen Spor dostu ,Çaykur Genel Müdürümüz Sn İmdat Sütlüoğlu’na Amatör Spor camiası olarak teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Osman KÖSEOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş