Çaykur’da Yaprak Dökümü

Çaykur’da Yaprak Dökümü 26 yıllık Çaykur’daki çalışma hayatına son noktayı koyan Çayku’un duayen şoförleri Haydar Çolak ve Ömer Kopuz emekliler kervanına katıldılar. 1989 Yılında Pazarköy Çaykur çay fabrikasına ilk adımını atan,Haydar çolak ,3 yıl sonra Taşlıdere Çay fabrikasına nakil olup,geçici görevle Rize su ürünleri fakültesine güvenlik görevlisi olarak görev yaptıktan sonra uzun süre çalışacağı Çaykur..

Tarih : Okunma : 9 Defa Okundu... Yorum Yap

Çaykur’da Yaprak Dökümü

26 yıllık Çaykur’daki çalışma hayatına son noktayı koyan Çayku’un duayen şoförleri Haydar Çolak ve Ömer Kopuz emekliler kervanına katıldılar.

1989 Yılında Pazarköy Çaykur çay fabrikasına ilk adımını atan,Haydar çolak ,3 yıl sonra Taşlıdere Çay fabrikasına nakil olup,geçici görevle Rize su ürünleri fakültesine güvenlik görevlisi olarak görev yaptıktan sonra uzun süre çalışacağı Çaykur Genel Müdürlüğüne kadrolu olarak nakil oldu.

Genel Müdürlüğünün değişik departmanlarında 10 yıl hizmet verdikten sonra ,2005 yılında idare işlere bağlı şoförlük birimine geçti.

Aralıksız 10 yıl burada başarıyla hizmet eden Çolak ,10.04,2015 tarihi itibarıyla Çaykur’daki çalışma hayatına son noktayı koyarak emeklilik kervanına katıldı.

Haydar Çolak : Hayatımın büyük bir bölümünü geçirdiğim Çaykur ailesinde acısıyla tatlısıyla 26 yıl geçirdim .Bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,emeklilik sonrası sivil hayatımda da yine şoför olarak insanlara hizmet etmeye devam edeceğim dedi.

Bu arada yine Çolak gibi 26 yıl Çaykur’da hizmet eden bir başka şoför Ömer Kopuzda son noktayı koyarak emekli oldu.

Çaykur’da uzun yıllar hizmet edip emeklilik kervanına katılan Haydar Çolak ve Ömer kopuz’a sivil hayatlarında rizevizyon olarak başarılar diliyoruz.

Osman KÖSEOĞLUçaykur çolak

İlk yorumu siz yazın