ÇAYKUR; TIR, ARAÇ VE STANTLARIYLA DEPREM BÖLGESİNE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

ÇAYKUR; TIR, ARAÇ VE STANTLARIYLA DEPREM BÖLGESİNE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR )Depremin olduğu ilk günden itibaren deprem felaketinin yaşandığı 10 il ve birçok ilçelerinde 69 sıcak çay standı, 5 sıcak çay servis aracı ve ÇAYKUR’un her zaman tüm Türkiye genelinde hizmet veren, sıcak çay tadım tırından, sabahtan, gecenin geç saatine..

Tarih : Okunma : 21 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR; TIR, ARAÇ VE STANTLARIYLA DEPREM BÖLGESİNE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR )Depremin olduğu ilk günden itibaren deprem felaketinin yaşandığı 10 il ve birçok ilçelerinde 69 sıcak çay standı, 5 sıcak çay servis aracı ve ÇAYKUR’un her zaman tüm Türkiye genelinde hizmet veren, sıcak çay tadım tırından, sabahtan, gecenin geç saatine kadar görevliler tarafından sıcak çay ikramı devam ediyor.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin ilk gününden itibaren bölgeye hareket eden, Çaykur ikram tırı ve yine Çaykur’un ülke genelinde çeşitli etkinliklerde görevlendirilen 5 çay servis aracıyla birlikle, koordinasyon görevlilerinin göstermiş olduğu alanlarda kurulan 69 çay standından depremzedelerin yürekleri ısıtmaya devam ediyor.

Çay İşletmeleri Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “Milletçe bizleri yasa boğan, Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde meydana gelen büyük deprem felaketi haberini alır almaz, ilk günden itibaren Rize’de bulunan çay ikram tırımızı görevli ekiple birlikte hemen bölgeye hareket ettirdik. Bölgeye en yakın, Diyarbakır, Kayseri ve Mersin Çaykur Bölge Müdürlüklerimizi teyakkuza getirdik. Çaykur bayilerimizin de destekleriyle, 69 Çay standımız, 5 Çay servis aracımız ve ülkemizin genelinde hizmet veren ikram tırımızla, bu büyük felaketinin ilk gününden itibaren 75 farklı nokta depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle kederli acılar yaşatmasın. Asrın felaketi depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelilerine büyük sabrı cemiller diliyorum. Depremde yaralanan vatandaşlarımıza ’da Allah’tan acıl şifalar diliyorum.” dedi. ÇAYKUR, tadım, reklam ve tanıtım tırı araç ve stantlarıyla acının merkezi depremzede vatandaşlara sıcak çay ikramının yanı sıra demlik, poşet ve sallama çay ikramıyla on binlerce kişinin içini ve yüreklerini ısıtmaya devam ediyor. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş