ÇAYKUR STADI VE ÜRÜNLERİ RİZE GÜNLERİNİN GÖZDESİ

ÇAYKUR STADI VE ÜRÜNLERİ RİZE GÜNLERİNİN GÖZDESİ Kısa adı RİDEF olan, Rize Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Yenikapı etkinlik alanında bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen, 25-26-27-28-29 Mayıs 2022 Rize Günleri’nde Çaykur yeni ürünleri ile yerini aldı. Ziyaretçiler, Çaykur’un standına ve onlarca ürün çeşitlerine yoğun ilgi gösteriyorlar. RİDEF tarafından Rize Valiliği himayesinde İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 12’nci Rize Günleri’nde..

Tarih : Okunma : 64 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR STADI VE ÜRÜNLERİ RİZE GÜNLERİNİN GÖZDESİ

Kısa adı RİDEF olan, Rize Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Yenikapı etkinlik alanında bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen, 25-26-27-28-29 Mayıs 2022 Rize Günleri’nde Çaykur yeni ürünleri ile yerini aldı. Ziyaretçiler, Çaykur’un standına ve onlarca ürün çeşitlerine yoğun ilgi gösteriyorlar.

RİDEF tarafından Rize Valiliği himayesinde İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 12’nci Rize Günleri’nde Çaykur, kurduğu stantla yerini aldı. Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim de stantta misafirleri ağırladı, yeni çay çeşitleri hakkında bilgiler verdi. Çaykur standına ilgi gösteren ziyaretçiler, yeni ürünlerle tanıştı. Rize Günleri’nde uzaya çay gönderme etkinliği de gerçekleştirildi. Sepete yerleştirilen Çaykur çayı, GPS cihazı takılı 2 metre çapındaki helyum dolu balonla uçuruldu. Gökyüzüne doğru çıktıktan sonra stratosfer tabakasında patlaması beklenen balona bağlı sepet çaylarla birlikte paraşütle tekrar yeryüzüne inecek. Çay sepetinin nereye düşeceği ise cihazla takip edilecek. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın