ÇAYKUR RİZESPORUN GALİBİYETİ YÖNETİCİLERİ SARMAŞ DOLAŞ YAPTI

ÇAYKUR RİZESPORUN GALİBİYETİ YÖNETİCİLERİ SARMAŞ DOLAŞ YAPTI Çaykur Rize spor sahasında oynadığı Alanya sporu 2-0 mağlup ederken her gol atışında sonra tüm stat da olduğu gibi yöneticilerde havalara zıplatıyordu. Çaykur Rizespor’un gollerinden sonra seyirciler ve yönelicilerin sevinçleri görülmeye değerdi. Çaykur Rizespor yöneticilerin sevinmeleri birbirlerine çat yapmaları çok güzel bir duyguydu. Özlediğimiz galibiyet herkesi bütün camiayı..

Tarih : Okunma : 88 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR RİZESPORUN GALİBİYETİ YÖNETİCİLERİ SARMAŞ DOLAŞ YAPTI

Çaykur Rize spor sahasında oynadığı Alanya sporu 2-0 mağlup ederken her gol atışında sonra tüm stat da olduğu gibi yöneticilerde havalara zıplatıyordu. Çaykur Rizespor’un gollerinden sonra seyirciler ve yönelicilerin sevinçleri görülmeye değerdi. Çaykur Rizespor yöneticilerin sevinmeleri birbirlerine çat yapmaları çok güzel bir duyguydu. Özlediğimiz galibiyet herkesi bütün camiayı sevince boğdu.

Stat da bulunan 2708 seyirci böyle bir galibiyete hasretti. Güzel futbol, erken gelen harika bir gol ve ikinci yarıda atılan penaltı golü, gelen galibiyet. Alanya sporun sekiz hafta yenilmezlik  serisinde Çaykur Rizespor son verdi.

Çaykur Rizespor’un bir beraberliği ve bir galibiyeti bulunmaktaydı bu galibiyetle iki galibiyete ulaşırken puanını da yediye çıkarttı.

NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş