ÇAYKUR RİZESPOR MALATYA SPORA 4-1 MAĞLUP OLDU

ÇAYKUR RİZESPOR MALATYA SPORA 4-1 MAĞLUP OLDU İlk yarısı Çaykur Rizespor’un 1-0 galibiyetiyle biten karşılaşmada Çaykur Rizespor İkinci yarıda kalesinde gördüğü dört gol ile sahadan 4-1 mağlup olarak ayrılan taraf oldu. Çaykur Rizespor Süper ligde Malatya sporun konuğu olduğu müsabakada sahadan 4-1mağlup olarak ayrılan Atmacalar 21 puanda kaldı Müsabakanın30. Dakikasında Milan Skoda’nın attığı penaltı golü..

Tarih : Okunma : 44 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR RİZESPOR MALATYA SPORA 4-1 MAĞLUP OLDU

İlk yarısı Çaykur Rizespor’un 1-0 galibiyetiyle biten karşılaşmada Çaykur Rizespor İkinci yarıda kalesinde gördüğü dört gol ile sahadan 4-1 mağlup olarak ayrılan taraf oldu.

Çaykur Rizespor Süper ligde Malatya sporun konuğu olduğu müsabakada sahadan 4-1mağlup olarak ayrılan Atmacalar 21 puanda kaldı

Müsabakanın30. Dakikasında Milan Skoda’nın attığı penaltı golü ile Atmacalar deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarısı Atmacaların galibiyeti ile sonuçlandı.

İKİNCİ DEVREDE DÖRT GOL

Malatya spor ikinci yarıda üç değişikle oyuna başladı. Müsabakanın henüz başında gelişen Malatya spor atağında Kubilay 46. Dakikada beraberliği yakalayan isim oldu.

50. dakikada Kubilay kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak takımını galip Duruma getiren isim oldu.

61. dakikada Bu kez Umut Bulut skoru 3-1 yapan isim oldu. Çaykur Rizespor ikinci yarıda 16 dakika içinde üç gol kalesinde gördü.

Dakikalar 74. Gösterdiğinde Malatya sporda Mustafa takımının Dördüncü golünü atan isim oldu. Atmacalar ilk devreyi galip bitirmesine rağmen ikinci yarıda yediği gollerle Malatya deplasmanında 4-1 mağlup olarak ayrıldı..

NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş