ÇAYKUR RİZESPOR BİR PUANLA DÖNÜYO

28 Aralık 2020 – 16:03 ÇAYKUR RİZESPOR BİR PUANLA DÖNÜYOR GÖZLEM -NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor İ.H Konya spor deplasmanından Bir puanla dönerken 18 olan puanını 19 çıkartarak yoluna emin adımlarla devam etti Oyuna temkin olarak başlayan Atmacalar 7 dakikada mağlup duruma düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmadılar. İlk yarısı Çaykur Rizespor’un 1-0 mağlubiyetle bitti Atmacalar soyunma..

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

28 Aralık 2020 – 16:03

ÇAYKUR RİZESPOR BİR PUANLA DÖNÜYOR

GÖZLEM -NECATİ DİLİ

Çaykur Rizespor İ.H Konya spor deplasmanından Bir puanla dönerken 18 olan puanını 19 çıkartarak yoluna emin adımlarla devam etti

Oyuna temkin olarak başlayan Atmacalar 7 dakikada mağlup duruma düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmadılar.

İlk yarısı Çaykur Rizespor’un 1-0 mağlubiyetle bitti Atmacalar soyunma odasına ilk yarıda mağlup olarak girdiler.

İkinci yarıda Atmacalar Sahada adeta basmadık yer bırakmazken deplasmanda puanla dönmenin azmi içerisinde bir oyun sergilediler. 65 dakikada Konya sporun kullandığı serbest atış sonrasında Kontra atış şansı yakalayan atmacalar Fernandonun alıp götürdüğü topu Skoda’ya verdiği pası Skoda bekletmeden kaleye şut çekti dönen topu iyi takip eden Tunay Atmacaların beklediği golü atarken skorda eşitliği sağladı. Baştan sona kadar hareketli gecen mücadele sonunda Atmacalar aldığı beraberlikle evine bir puanla dönerken Rize futbol camiasını da böylece sevindirmiş oldu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş