ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPI HOCALARI ( 5 )

ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPI HOCALARI ( 5 )   İlk sayımızda Çaykur Rizespor Alt yapının antrenörlerinden SÖYLEŞİMİZE BAŞLADIK beşinci sayımızda Rize futbolunun içeresinde olan yılların deneyimi ALİ RIZA KÖSEOĞLU hocamıza yer verdik. Ali Hocamız şu anda Çaykur Rizespor alt yapısında görev almaktadır. İlk sayımızdan itibaren her hafta bir hocamızla söyleşimizi devam etmeye çalışacağız. ALİRIZA KÖSEOĞLU..

Tarih : Okunma : 90 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPI HOCALARI ( 5 )

 

İlk sayımızda Çaykur Rizespor Alt yapının antrenörlerinden SÖYLEŞİMİZE BAŞLADIK beşinci sayımızda Rize futbolunun içeresinde olan yılların deneyimi ALİ RIZA KÖSEOĞLU hocamıza yer verdik. Ali Hocamız şu anda Çaykur Rizespor alt yapısında görev almaktadır. İlk sayımızdan itibaren her hafta bir hocamızla söyleşimizi devam etmeye çalışacağız.

ALİRIZA KÖSEOĞLU KİMDİR?

Ali rıza Köseoğlu 14. 03. 1969 tarihinde Rize Reşadiye mahallesinde dünyaya geldi. Bu yaşına kadar hala aynı mahallede ikamet eden Köseoğlu Futbolla 7 yaşında tanıştı. Geçici olarak İslam paşa mahallesinde ikamet eden Köseoğlu İslam paşa sporda futbola başladı. Daha sonra 14 yaşında Çaykur Rizespor alt yapısında futbola başladı. Çaykur Rizespor A takımından Profesyonel Çayeli spora transfer olan Köseoğlu O tarihten sonra 6-7 kez profesyonel olarak futbol oynadı. Geçirdiği ağır sakatlıktan sonra çok sevdiği futbolu oyuncu olarak bırakmak zorunda kaldı. 1999 yılında antrenörlüğe Sancak tepe sporda başladı.

İstanbul depreminden sonra Rize’ye dönüp Rize Belediye sporda görev aldı. R. Belediye sporda iken Çaykur sporda bir yıl görev yapan ali hoca Çaykur Rizespor alt yapısında Küçük yaş gruplarında görev aldı. Ali hoca iki yılı aşkın bir sürede Çaykur Rizespor alt yapısında U- 15 yaş grubunu çalıştırmaktadır Gençleri gelişiminde ve müsabakalarda içerde ve Dış sahalarda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorlar. Ali Rıza Köseoğlu son olarak Antalya Manavgat’ta Oynanan müsabakalarda Son maçında Altın Ordu U-15 takımını 2-1 mağlup ederek Çaykur Rizespor –U-15 takımı Türkiye üçüncüsü olarak kupayı kaldırdılar.

HAZIRLAYAN: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş