ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜNDEN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜNDEN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET İSMET KÖSOĞLU RİZE-ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. MHP İl Başkanlığında İl Başkanı İhsan Alkan tarafından karşılanan ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim yaklaşan çay kampanyası hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret hakkında kısa bir açıklamada bulunan İl Başkanı İhsan Alkan ’bölgemizin ekonomik çarkının..

Tarih : Okunma : 57 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜNDEN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP İl Başkanlığında İl Başkanı İhsan Alkan tarafından karşılanan ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim yaklaşan çay kampanyası hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret hakkında kısa bir açıklamada bulunan İl Başkanı İhsan Alkan ’bölgemizin ekonomik çarkının ana faktörü Çayımızın Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim beyin İl Başkanlığımızı ziyaretinden memnunluk duydum. Genel Müdürlüğe atandığında benimde ziyaretim olmuştu. Bu ziyaret aynı zamanda iade ziyareti oldu ve önümüzdeki yaş çay kampanyasının da en güzel şekilde geçmesi için sohbet ettik. Biz parti olarak yaş çay kampanyasına köstek değil destek oluruz. Çay bizim gelir kaynağımızdır onunla binlerce ailemiz ekmek kazanıyor’ dedi.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’de iadei ziyaret yaparak İl Başkanı İhsan Alkan ile çayımızı konuştuk. Bölgenin olmazsa olmaz ürünü olan çayın bahçeden fabrikaya ve raflara gelişi ie satışı konusunda kurum olarak en iyisini yapmanın çabasındayız’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş