ÇAYKUR 1365 İŞÇİ ALIMI BAŞLADI

ÇAYKUR 1365 İŞÇİ ALIMI BAŞLADI Binlerce vatandaşın beklediği ÇAYKUR’un Mevsimlik işçi alımı için başvurular başladı. HABER: DOĞANCAN İLEK ÇAYKUR’un 1365 mevsimlik işçi alımı için İşkur üzerinden başvurular başladı. ÇAYKUR, Rize’deki fabrikalarda çalıştırmak üzere 814 beden işçisi, 133 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 58 çay eksperi, 40 engelli ve 15 eski hükümlü olmak üzere toplam..

Tarih : Okunma : 6 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR 1365 İŞÇİ ALIMI BAŞLADI
Binlerce vatandaşın beklediği ÇAYKUR’un Mevsimlik işçi alımı için başvurular başladı.
HABER: DOĞANCAN İLEK
ÇAYKUR’un 1365 mevsimlik işçi alımı için İşkur üzerinden başvurular başladı.
ÇAYKUR, Rize’deki fabrikalarda çalıştırmak üzere 814 beden işçisi, 133 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 58 çay eksperi, 40 engelli ve 15 eski hükümlü olmak üzere toplam 1060 mevsimlik işçi, Trabzon’daki fabrikaları için 156 beden işçisi, 29 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 12 çay eksperi, 12 engelli geçici işçi, 4 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere 213 mevsimlik işçi, Artvin’deki fabrikalar için 66 beden işçisi, 4 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 15 çay eksperi, 2 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere 87 mevsimlik işçi ve Giresun’daki fabrika için 5 beden işçisi olmak üzere toplamda 1041 beden işçisi, 166 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 85 çay eksperi, 52 engelli geçici işçi, 21 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplamda 1365 mevsimlik işçi alacak.
Binlerce vatandaşın beklediği işçi alımına bugün itibariyle başlandı. Vatandaşlar İŞKUR internet sitesi http://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvurularını yapabilecek. Başvuru 3 Nisan Pazartesi günü saat 23:59’da sona erecek.
BAŞVURU ŞARTLARI
İşte son bilgiler;
Önceki Alım Şartlar Şu Şekildeydi:
1- 18- 50 yaş aralığında,
2- Erkek,
3- En az İlkokul mezunu,
4- Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet etme
Bu yıl yapılacak işçi alımında başvuru genel şartları şu şekilde olacak:
a) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,
b) 18 yaşını tamamlamış olmak,
c) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
ç) Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak, şartları aranır.
1365 işçi alınacak Çaykur’a rekor başvuru yapılması bekleniyor

İlk yorumu siz yazın