Çayın Tamamını Çaykur Alacak

CHP, Çay Üreticisinin mağduriyetini ortadan kaldırıyor; Çayın Tamamını Çaykur Alacak CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, Kaçkar TV canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı. CHP’nin Türkiye’nin Gelecek Vizyonu olarak kabul edilen seçim beyannamesi hakkında bilgi veren Rakıcı, CHP iktidarında en düşük emekli maaşının ve asgari ücretin 1.500 TL olacağını, dini bayramlarda emeklilere ikramiye verileceğini, esnaf, işçi,..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap
CHP, Çay Üreticisinin mağduriyetini ortadan kaldırıyor;

Çayın Tamamını Çaykur Alacak

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, Kaçkar TV canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı.

CHP’nin Türkiye’nin Gelecek Vizyonu olarak kabul edilen seçim beyannamesi hakkında bilgi veren Rakıcı, CHP iktidarında en düşük emekli maaşının ve asgari ücretin 1.500 TL olacağını, dini bayramlarda emeklilere ikramiye verileceğini, esnaf, işçi, memur, çiftçilerle, öğrenciler, gençler ve kadınlar için seçim beyannamesinde önemli projeler ortaya konulduğunu söyledi.

ÇAYDA KOTAYI CHP KALDIRACAK

2001 yılında Rize’de Rizelilere çayda kotayı kaldırma sözü veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıllık AKP iktidarında bu sözü yerine getiremedi.

38 yıl çay sektöründe yönetici olarak görev yapmış olan CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, çayda kotanın CHP iktidarında kaldırılacağını, tüm çayın Çaykur tarafından alınacağını, dileyen özel sektör fabrikalarının ise diledikleri kadar çayı Çaykur’dan aynı alım fiyatı ile alabileceğini söyledi.

PALİÇ’E SERT TEPKİ

Rize Ziraat Odası Başkanını sert bir dille eleştiren CHP İl Başkanı Mesut Rakıcı, ziraat odasını, iktidar partisi il başkanlığı gibi pozisyon almak yerine üreticinin hakkını savunmaya çağırdı. Açıklanan fiyatı beğendiğini söyleyen Oda Başkanı Paliç’e tepki gösteren Rakıcı, “Gidip alımyerlerinde üreticinin halini görsünler. Açıklanan fiyatı yeterli bulduğunu söyleyen Ziraat Odası Başkanı çok iyi biliyor ki, fiilen fiyat 1.25 TL’dir. Kendini AKP yöneticisi zannediyor olabilir ama asli görevi üreticinin hakkını savunmaktır.” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş