ÇAY İLKOKULU ÇAYDAN-LIK DERGİSİNİN 2. SAYISINI ÇIKARDI

ÇAY İLKOKULU ÇAYDAN-LIK DERGİSİNİN 2. SAYISINI ÇIKARDI Rize’de yenilikleriyle ilklere imza atan Çay İlkokulundan e-bülten olarak yayınlamaya başladığı ÇAYDAN-LIK dergisinin 2. Sayısı çıktı. Rize Çay İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığının örnekliği doğrultusunda e-bülten olarak yayınlamaya başladığı çaydan-lık adlı çalışmayı bakanlığın çıkartmış olduğu ya/da dergisini örnek alarak e dergi şeklinde geliştirdi. E-dergi çalışmasının eğitim camiası ve tüm okurlarına hayırlı olmasını dileyen..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap
ÇAY İLKOKULU ÇAYDAN-LIK DERGİSİNİN 2. SAYISINI ÇIKARDI
Rize’de yenilikleriyle ilklere imza atan Çay İlkokulundan e-bülten olarak yayınlamaya başladığı ÇAYDAN-LIK dergisinin 2. Sayısı çıktı.

Rize Çay İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığının örnekliği doğrultusunda e-bülten olarak yayınlamaya başladığı çaydan-lık adlı çalışmayı bakanlığın çıkartmış olduğu ya/da dergisini örnek alarak e dergi şeklinde geliştirdi.

E-dergi çalışmasının eğitim camiası ve tüm okurlarına hayırlı olmasını dileyen Okul Müdür Yardımcısı İsmail Şimşek “Çay İlkokulu olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın örnekliği doğrultusunda e-bülten olarak yayınlamaya başladığımız çaydan-lık adlı çalışmayı yine bakanlığımızın ya/da dergisini örnek alarak e-dergi şeklinde geliştirdik. Eğitim-kültür dergisi olarak yayınlayacağımız çalışmada ilk etapta okulumuz ve ilimizin yerel değerlerinden istifade ettik. İlerleyen sayılarda ülke çapında yazarlar, akademisyenler ve yine öğretmenlerimizden oluşan bir yelpazeyle içeriğimizi geliştirerek çalışmaya devam edeceğiz. E-dergi çalışmamızın basta eğitim camiamız olmak üzere tüm okurlarımıza ve okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş