BÜYÜKKÖYSPOR KULÜBÜ YÖNETİMİNDEN ALİM’E TEBRİK ZİYARETİ

BÜYÜKKÖYSPOR KULÜBÜ YÖNETİMİNDEN ALİM’E TEBRİK ZİYARETİ Çayeli İlçesi, Büyükköy Beldesi Büyükköy Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Çepni, beraberinde Ak Parti Büyükköy Belde Başkanı Sedat Tecimer’le birlikte, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan ve aynı zamanda Çaykurspor Kulübü YK Başkanı olan Yusuf Ziya ALİM’e tebrik ziyaretinde bulundular. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI Çaykur’un Çayeli’li, Çaykur..

Tarih : Okunma : 58 Defa Okundu... Yorum Yap

BÜYÜKKÖYSPOR KULÜBÜ YÖNETİMİNDEN ALİM’E TEBRİK ZİYARETİ

Çayeli İlçesi, Büyükköy Beldesi Büyükköy Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Çepni, beraberinde Ak Parti Büyükköy Belde Başkanı Sedat Tecimer’le birlikte, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan ve aynı zamanda Çaykurspor Kulübü YK Başkanı olan Yusuf Ziya ALİM’e tebrik ziyaretinde bulundular.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur’un Çayeli’li, Çaykur Çay Tarım Dairesi Başkanı Zeki Karaoğlu’nun da katıldığı hayırlı olsun ziyaretinin hatırasına, Büyüköyspor Kulübü YK Başkanı Sebahattin Çepni tarafından, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü YK Başkanı Yusuf Ziya Alim’e isminin yer aldığı Büyükköyspor kulübünün renklerini taşıyan, “Büyükköy Spor 53 Yusuf Ziya Alim” yazılı forma hediye ettiler.

İlk yorumu siz yazın