BU TAKIMIN KAPASİTESİ BU KADAR..

BU TAKIMIN KAPASİTESİ BU KADAR… NH NATURMEN Herbalist                       Ç.Rizespor’un iki maçlık  galibiyet serisi  sona erdi. Bu sezon kendi evinde lig’in şampiyonluk adaylarından ve rakiplerin den Samsunspor dan sonra Eyüpspor engeline de takılan ekibimiz  bu kadro ile benden bu kadar sinyali bu maçla birlikte açıkça..

Tarih : Okunma : 29 Defa Okundu... Yorum Yap
BU TAKIMIN KAPASİTESİ BU KADAR…
NATURMEN Herbalist
                      Ç.Rizespor’un iki maçlık  galibiyet serisi  sona erdi. Bu sezon kendi evinde lig’in şampiyonluk adaylarından ve rakiplerin den Samsunspor dan sonra Eyüpspor engeline de takılan ekibimiz  bu kadro ile benden bu kadar sinyali bu maçla birlikte açıkça ortaya çıktı…Oyunun genelin de  iyi mücadele eden ve bir çok yıldız oyuncusu  ile bu sezonun flaş takımı görünümün de Eyüpspor karşısın da zaman zaman üstün oynamasına rağmen  gol yollarında çok etkisiz kalan ev sahibi takım son çeyrek saatde de fizik olarak  oyundan düşünce bir puanı da zor kurtardı..Geçen haftanın iyilerinden Altay maçın da iki gol atan kanatsız kuş için  bu hafta kendini ispatlarsa  bizi de mahcup eder demiştim.. ama bu maçta hiç bir şey yapamadı ve yine  Alper çok top kaybetti  diğer taraf dan her hafta Mithat ve Benhur için ne yazarsak yazalım  değişen bir şey yok bu düşünce ile oynamaya devam ederlerse  kaybolup giderler.. Bu maç da beni yanıltan ve en çok kortuğum defans  bu maçın en iyileriydi..Fazla hata yapmadılar  özellikle konuk takımın en tehlikeli oyuncusu Eze’yi iyi marke ettiler..
              Şampiyonluğa oynuyorsan rakiplerini yeneceksin ve  kadronuz da kaliteli oyunculardan  kurulmalı koşmak ve mücadele etmek bir yere kadar olup bu maçta takımların oyuncularını değişseler ve konuk takım bizim kadar koşsa  maç çok farklı biterdi..Ev sahibinde giren çıkan oyunculara bakıyorsun  oyuna hiç bir katkıları  olmayıp giren çıkan dan daha kötü ve verimsiz olup  bu transferleri yapanların bunları seyrettikleri zaman acaba ne düşünüyorlar merak etmemek elde değil..
                   Kimse hayal peşinde koşup da bu taraftara bu kadro ile ümit vermesin.Bu kadro ile bu takım ilk altı ile on arasında  ancak olur..Bana sorsanız ben  bu kulübün  şampiyon olacağına mevcut borçları sıfırlandırıp yeniden yapılanma ile  gelecek yıllar da  bu  takımı zirveye oynatmak daha mantıklı olur..Yoksa bu sezon bu takım   mevcut  borçlar ile   daha zor zamanlar bekliyor..
                 HASAN KARAAHMETOĞLU

İlk yorumu siz yazın