BU LİGDE BİZDE VARIZ

necati dili Gözlem Çaykur Rizespor oynadığı son iki maçta aldığı puanların tesadüf olmadığını oynayarak altı puanı hak ettiğini gözlemledik. Bu hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a konuk olan Atmacalar. Oynadığı son maçında aldığı bir puanla yukarlardan kopmadan yoluna devam ediyor. Bu lig de bizde varız diyor. Müsabakayı canlı ve ekran başından izleyenler iyi bir futbol izlediler. Çaykur..

Tarih : Okunma : 63 Defa Okundu... Yorum Yap

necati dili Gözlem

Çaykur Rizespor oynadığı son iki maçta aldığı puanların tesadüf olmadığını oynayarak altı puanı hak ettiğini gözlemledik.

Bu hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a konuk olan Atmacalar. Oynadığı son maçında aldığı bir puanla yukarlardan kopmadan yoluna devam ediyor. Bu lig de bizde varız diyor.

Müsabakayı canlı ve ekran başından izleyenler iyi bir futbol izlediler.

Çaykur Rizespor kadrosuna Başkanın dediği gibi en az iki futbolcu daha takviye edeceğini söyledi.

Çaykur Rizespor bence hedefini büyülterek geçen yıl on birinci sırada tamamladığı ligi bu yıl hedef büyülterek daha da üst sıralarda bitirecek gibi.

Gelecek haftalarda Çaykur Rizespor’un iç sahada peş peşe iki maçı var bu maçları eksiksiz tamamlarsa fikstür olarakta daha iyi yerlerde olacaktır kalabalık taraftar topluluğu karşısında, taraftarlarıda arkasına alarak fırtına gibi eserek atmacalar yüksekte uçmaya devam edeçektir

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş