BU KEZ RAHMİ ASLAN VE ALİ ÇELİK SÜPRİZ KONUK

BU KEZ RAHMİ ASLAN VE ALİ ÇELİK SÜPRİZ KONUK KONUKLAR SPORUN İÇİNDEN Bu kezde Ali Bıçakçı her zaman olduğu gibi yine sporun içeresinde olan spor adamlarını davet etti. Her hafta olduğu gibi kendi aralarında toplanarak Perşembe günleri sabah kahvaltısı düzenleyen arkadaşlar grubu bu kez’ de geleneksel olan davetlerine sporun her zaman içeresinde olan spor adamlarını..

Tarih : Okunma : 50 Defa Okundu... Yorum Yap

BU KEZ RAHMİ ASLAN VE ALİ ÇELİK SÜPRİZ KONUK

KONUKLAR SPORUN İÇİNDEN

Bu kezde Ali Bıçakçı her zaman olduğu gibi yine sporun içeresinde olan spor adamlarını davet etti.

Her hafta olduğu gibi kendi aralarında toplanarak Perşembe günleri sabah kahvaltısı düzenleyen arkadaşlar grubu bu kez’ de geleneksel olan davetlerine sporun her zaman içeresinde olan spor adamlarını bu hoş sohbet ortamlarına davet ederek spor içeresinde bolca spor ağırlıklı sohbette bulundular günün anısına da bolca resim çektirdiler.

Her hafta olduğu gibi yine bu hafta ali bıçakçı hiç kimsenin haberi olmadan Rize ASKF Başkanı ali Çelik ve eski hakemlerden Derepazarı ilçe stat müdürü Rahmi Aslanı davet etti.

Bakalım haftaya sürpriz olarak kimleri davet edecekler edecek ler

 

Ali Bıçakçı ve arkadaşlar grubu her Perşembe sabah kahvaltılarında buluşuyorlar. Bunu geleneksel hale getirdiler. Bu geleneksel buluşma ortamı yıllardan beri devam ediyor. 42 kişilik arkadaşlar grubu her hafta olduğu gibi sabah toplantılarında değişik arkadaşlar toplanıyor. Bu bilgiyi de yine Ali Bıçakçı arkadaşımızdan aldık. Yine nice yıllarda beraber olmalarını diliyorum..

NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş