BU KARGA ALMAKTA SINIR TANIMIYOR

BU KARGA ALMAKTA SINIR TANIMIYOR YAKLAŞIK 3 AYDIR İKİZDEREDE YAPTIĞI MUZİPLİKLE TANINAN KARGA’NIN ADI HIRSIZ KARGAYA ÇIKTI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- Rize’nin İkizdere ilçesinde 3 ay kadar önce göçmen olarak geldiği tahmin edilen kara Karga sokakta, bakkalda ağzıyla ne kaldırabiliyorsa alıp götürüyor. İlçede bilhassa kahvehanelerde dışarda oturan şahısların yakın ilgisini çeken Karga masa üzerinde bulduğu anahtarlık,..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

BU KARGA ALMAKTA SINIR TANIMIYOR

YAKLAŞIK 3 AYDIR İKİZDEREDE YAPTIĞI MUZİPLİKLE TANINAN KARGA’NIN ADI HIRSIZ KARGAYA ÇIKTI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- Rize’nin İkizdere ilçesinde 3 ay kadar önce göçmen olarak geldiği tahmin edilen kara Karga sokakta, bakkalda ağzıyla ne kaldırabiliyorsa alıp götürüyor.

İlçede bilhassa kahvehanelerde dışarda oturan şahısların yakın ilgisini çeken Karga masa üzerinde bulduğu anahtarlık, kalem gibi küçük malzemeleri gagasıyla alarak götürüyor. İlçede verilen yiyeceklerle beslenen Kara Karga bugün Yeşilyurt Mahallesindeki evin balkonuna giderek masa üzerindeki Karayemiş ve Eriklerden yemeye başladı. Sempatik hareketleriyle gagasıyla açıkta bulduğu her şeyi kaldıran Karga ilçede sevilen bir kuş oldu.

İlk yorumu siz yazın