BORÇKA BELEDİYESİ DEZENFEKSİYON TÜNELİ ÜRETTİ

BORÇKA BELEDİYESİ DEZENFEKSİYON TÜNELİ ÜRETTİ Tüneller ve barajlar şehri olarak tanınan Borçka’da, Belediye, Kovid-19 yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında kent meydanına, Borçka belediye çalışanları tarafından üretilen dezenfeksiyon tüneli kurdu. Haber: Bayram Ali Kavalcı Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan yaptığı açıklamada: “Sokağa çıkma mecburiyeti olan vatandaşlarımızın daha güvenli ve sağlıklı hareket edebilmeleri amacıyla bu tüneli..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

BORÇKA BELEDİYESİ DEZENFEKSİYON TÜNELİ ÜRETTİ

Tüneller ve barajlar şehri olarak tanınan Borçka’da, Belediye, Kovid-19 yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında kent meydanına, Borçka belediye çalışanları tarafından üretilen dezenfeksiyon tüneli kurdu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan yaptığı açıklamada: “Sokağa çıkma mecburiyeti olan vatandaşlarımızın daha güvenli ve sağlıklı hareket edebilmeleri amacıyla bu tüneli hizmete sokuyoruz. Bu tünel tamamen belediye çalışanlarımız tarafından üretilmiştir. Daha fazla üretip kentimizin çeşitli noktalarına yerleştirmek istiyoruz.

Bu sadece vatandaşlarımızın kıyafetlerini dezenfekte edecek bir uygulama. Sadece bu tünel elbette yeterli değil, hemşerilerimiz de sosyal mesafeye ve maske kullanımına özen göstererek sürece olumlu yönde katkı sağlayacaklardır.” ifadelerini kullandı.

İlçede vaka sayısının sıfırlandığını ancak rehavete kapılmama noktasında bir kez daha hatırlamalarda bulunan belediye başkanı Ercan Orhan: “Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, dost ve yakınlarına baş sağlığı ve sabrı cemiller diliyorum. Daha fazla canımız yanmadan herkesi rehavete kapılmadan tedbirlere uymaya davet ediyorum.” dedi ve dezenfeksiyon tüneli sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlk yorumu siz yazın