BOL GOLLÜ BİR MAÇ VE FARKLI BİR SONUÇ

BOL GOLLÜ BİR MAÇ VE FARKLI BİR SONUÇ GÖZLEM   NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor Ankara gücü maçının ilk yarısında beş gol oldu. Müsabakanın üç golü Ankara Gücün den gelirken iki golde ev sahibi takımdan geldi Her iki takımda hücum oynadı Zevkli bir ilk yarı izlendi. İlk yarının 45+ 1 de Alper Potuk gördüğü ikinci sarıdan kırmızı..

Tarih : Okunma : 34 Defa Okundu... Yorum Yap

BOL GOLLÜ BİR MAÇ VE FARKLI BİR SONUÇ

GÖZLEM   NECATİ DİLİ

Çaykur Rizespor Ankara gücü maçının ilk yarısında beş gol oldu.

Müsabakanın üç golü Ankara Gücün den gelirken iki golde ev sahibi takımdan geldi

Her iki takımda hücum oynadı Zevkli bir ilk yarı izlendi. İlk yarının 45+ 1 de Alper Potuk gördüğü ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışı kalırken takımını bir eksik bıraktı.

Müsabakanın ilk yarının 6. Dakikasında Ankara Gücü deplasmanda 1-0 öne geçti.  Ankara gücü 16. Dakikada skoru 2-0 yaptı. Çaykur Rize spor bu şoktan çabuk atlatırken 19. Dakikada Rizespor adına Fernando fakı bire indirdi. Bu dakikalarda baş başa bir mücadele vardı.

Dakikalar 43 gösterirken Ankara gücü farkı ikiye çıkardı. Müsabakanın 45+1 de  Çay kur Rizespor Serbest vuruştan Boldrin ile farkı yine bire indiren taraf oldu

Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı ataklardan geçerken izleyenlerde beş gol izlediler.

İKİNCİ YARIDA ÜÇ  GOLDE ÇAYKUR RİZESPORDAN

İkinci yarıda hareketli gecen mücadelede Çaykur Rizespor önce beraberliği yakaladı ve iki gol farkıyla ilk galibiyetini alan taraf oldu.

Çaykur Rizespor 55. Dakikada Remy penaltı ile beraberliği yakaladı. Aynı golcü 62. Dakikada Takımını penaltı vuruşu ile galip duruma getirdi. Boş durmayan Remy  müsabakanın skorunu tayin eden golünü 78. Dakikada kaydederek skoru 5-3 yapan taraf oldu. Böylece iki beraberliği bulunan Çaykur Rizespor kendi sahasında attığı gollerle ile sahadan 5-3 ayrılan taraf oldu

İlk yorumu siz yazın