BOKSTA İDDİALI BİR İSİM AYÇA HAMZAOĞLU

BOKSTA İDDİALI BİR İSİM AYÇA HAMZAOĞLU NEDEN BİR OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ DAHA OLMASIN İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize-İkizdere ilçesinden 18 yaşındaki Ayça Hamzaoğlu boksta çok iddialı olduğunu söyleyerek ’hedefim niye olimpiyat olmasın, bayanların bu sporda da başarılı olacağını kanıtlayacağım ’dedi. İkizdere Çarşı Mahallesinden Ayça Hamzaoğlu 2.5 yıldır boks yaptığını söyleyerek’ bu sporda bayanların neler yaptığını son Tokyo Olimpiyatında..

Tarih : Okunma : 261 Defa Okundu... Yorum Yap

BOKSTA İDDİALI BİR İSİM AYÇA HAMZAOĞLU

NEDEN BİR OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ DAHA OLMASIN

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize-İkizdere ilçesinden 18 yaşındaki Ayça Hamzaoğlu boksta çok iddialı olduğunu söyleyerek ’hedefim niye olimpiyat olmasın, bayanların bu sporda da başarılı olacağını kanıtlayacağım ’dedi.

İkizdere Çarşı Mahallesinden Ayça Hamzaoğlu 2.5 yıldır boks yaptığını söyleyerek’ bu sporda bayanların neler yaptığını son Tokyo Olimpiyatında gördük. Benimde hedefim önce Türkiye Şampiyonu olmak sonrasında Olimpiyatta madalya almak. Gerçekten çok iddialıyım ve başarılı olmak için aralıksız çalışıyorum. Yaşım henüz 18 azimle, dirençle, mücadele yapıyorum. İlk profesyonel maçıma 14 Temmuz’da çıktım ve galibiyetle maçı kazandım 2. Profesyonel boks maçım 3 Eylül’de olacak.

Maç tarihi 3 Eylül 2021 Cuma günü

İstanbul Kadıköy Caferağa kapalı spor salonunda saat 17.00 de maçım var. İstanbul’daki hemşerilerimi bana destek olmaları için Caferağa Salonuna bekliyorum’ dedi.

Ayça Hamzaoğlu’na İkizdere Belediyesi olarak destek vereceklerini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’Ayça kızımıza destek için biz ailece Kadıköy3 maçı izlemeye gidiyoruz. İstanbul’da çok Karadenizli hemşerimiz var. Spora duyarlı bütün hemşerilerimin de destek için salonda olmasını istiyorum. Bu destek Ayça kızımıza ve Ayça kızımız gibi bireysel sporlara gönül vermiş genç kızlarımıza, kadınlarımıza ve İkizdere’mize ’dedi.

Caferağa Salonunda 3 Eylül de yapılacak olan maçı saat 17.00 den itibaren TV 8 canlı olarak yayınlayacak.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş