BİRSEN YAVAŞ BAYANLAR MİLLİ TAKIMINDA ( NOSTALJİ

9 BİRSEN YAVAŞ BAYANLAR  MİLLİ TAKIMINDA NECATİ DİLİ YIL: 2012 Rize belediye bayanlar takımında başarılı bir sezon geçiren birden attığı gollerle de dikkatlerini üzerine çekmişti. Şimdi Birsen Milli takıma seçildi.  U 19 Milli takımına seçilen Birsen Yavaş Pazar günü Belarus takımıyla iki müsabaka oynayacaklar Konu ile ilgili bilgi aldığınız Rize Belediye spor Takımı Genel koordinatörü..

Tarih : Okunma : 134 Defa Okundu... Yorum Yap

9

BİRSEN YAVAŞ BAYANLAR  MİLLİ TAKIMINDA

NECATİ DİLİ

YIL: 2012

Rize belediye bayanlar takımında başarılı bir sezon geçiren birden attığı gollerle de dikkatlerini üzerine çekmişti. Şimdi Birsen Milli takıma seçildi.  U 19 Milli takımına seçilen Birsen Yavaş Pazar günü Belarus takımıyla iki müsabaka oynayacaklar

Konu ile ilgili bilgi aldığınız Rize Belediye spor Takımı Genel koordinatörü İdris Ocak sırada başka kızlarımızda var onlarda sırası geldi mi milli takıma kadar yükseleceklerdir. Hepsinden gurur duyuyorum. Bütün çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Sayın belediye başkanımız Reşat Kasap a Rize Belediye Özel kalem müdürü İshak Alim e Ve Kulüp başkanımız İlyas ataç a teşekkürlerimi sunuyorum her zaman bizim yanımızda oldular. Desteklerini hiç esirgemediler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş