“Bir Oy Erdoğan’a Bir Oy Yeniden Refah Partisine”

Milletvekili Adayları Erdoğan’ın Memleketi Güneysu’da İlgiyle Karşılandı Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili adayları hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı olan Rize’nin Güneysu ilçesinde Esnaf ziyareti yaparak, esnafın, vatandaşların sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayları Mehmet Akif Zerdeci, Samet Şişman ve Mümin Bakırcı Yeniden Refah Partisinin Milli Kaynak..

Tarih : Okunma : 29 Defa Okundu... Yorum Yap

Milletvekili Adayları Erdoğan’ın Memleketi Güneysu’da İlgiyle Karşılandı

Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili adayları hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Dün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı olan Rize’nin Güneysu ilçesinde Esnaf ziyareti yaparak, esnafın, vatandaşların sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayları Mehmet Akif Zerdeci, Samet Şişman ve Mümin Bakırcı Yeniden Refah Partisinin Milli Kaynak kitabında ortaya koyduğu çözüm önerilerini anlattı.

Güneysu ilçe merkezinde vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili adayları esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da baba ocağı olan Güneysu’da Yeniden Refah Partili adaylara ilgi yoğundu.

“Bir Oy Erdoğan’a Bir Oy Yeniden Refah Partisine”

1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Akif Zerdeci yaptığı açıklamada ” 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz ve birinci turda seçtireceğiz. Aynı zamanda sizlerin desteğiyle Yeniden Refah Partisi olarak 21 sene sonra milli görüşü yeniden Meclise taşıyacağız.” dedi

Zerdeci, Milletvekili seçimlerinde de Yeniden Refah Partisine destek çağrısında bulunarak Bir Oy Erdoğan’a Bir Oy Yeniden Refah Partisi’ne şeklinde konuştu.

Güneysu ilçe ziyaretine Milletvekili Adayları Mehmet Akif Zerdeci, Samet Şişman, Mümin Bakırcı’ya Yeniden Refah Partisi Güneysu İlçe Başkanı Cafer Yılmaz ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

HABER MERKEZİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş