Bingöl’de 40 Kilogram El Yapımı Patlayıcı İmha Edildi

Bingöl (CUHA) – Bingöl’de 1 adet büyük, 1 adet küçük tüpün, üst kısmı kesilerek hazırlanmış ve amonyum nitrat ile güçlendirilmiş 2 adet ve toplam 40 kilogram el yapımı patlayıcı madde olay yerinde imha edildi. Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından 12-13 Nisan tarihlerinde Bingöl Genç İlçesi kırsalında iki farklı bölgede operasyon yapıldı. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda toprağa..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

Bingöl (CUHA) – Bingöl’de 1 adet büyük, 1 adet küçük tüpün, üst kısmı kesilerek hazırlanmış ve amonyum nitrat ile güçlendirilmiş 2 adet ve toplam 40 kilogram el yapımı patlayıcı madde olay yerinde imha edildi.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından 12-13 Nisan tarihlerinde Bingöl Genç İlçesi kırsalında iki farklı bölgede operasyon yapıldı. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda toprağa gömülü 3 adet Jelikan içerisinde ve arazide, 1 adet büyük, 1 adet küçük tüpün, üst kısmı kesilerek hazırlanmış ve amonyum nitrat ile güçlendirilmiş 2 adet ve toplam 40 kilogram el yapımı patlayıcı madde bulundu. Patlayıcı madde ile 1 adet jeneratör, 2 adet araç aküsü, muhtelif gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Patlayıcı maddeler Patlayıcı Madde İmha Timi tarafından olay yerinde imha edildi.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş