BEŞ HAFTA SONRA GELEN GALİBİYET

[email protected] BEŞ HAFTA SONRA GELEN GALİBİYET- GÖZLEM – NECATİ DİLİ Gol, Penaltı, Milan Skoda Gol, Penaltı Samudio ve gol Kar yağışı altında gelen goller. İlk yarısı Çaykur Rizespor’un 1-0 galibiyeti ile biten Karşılaşmanın ikinci yarısında attığı gollerle sahadan galibiyetle ayrılan Atmacalar beş haftalık galibiyet hasretliğine son verdiler. Mücadele kar yağışı ile başladı müsabaka bitene kadar..

Tarih : Okunma : 61 Defa Okundu... Yorum Yap

[email protected]

BEŞ HAFTA SONRA GELEN GALİBİYET- GÖZLEM – NECATİ DİLİ

Gol, Penaltı, Milan Skoda Gol, Penaltı Samudio ve gol

Kar yağışı altında gelen goller. İlk yarısı Çaykur Rizespor’un 1-0 galibiyeti ile biten Karşılaşmanın ikinci yarısında attığı gollerle sahadan galibiyetle ayrılan Atmacalar beş haftalık galibiyet hasretliğine son verdiler. Mücadele kar yağışı ile başladı müsabaka bitene kadar kar yağışı devam etti. müsabaka sonunda gülen taraf ÇAYKUR Rizespor olurken üç puanı alan taraf oldu.

Kar yağışında oynanan müsabakanın zemini kar olunca, top sürmekte zor oluyordu. Kar yağışı altında geçen mücadelede her iki takımda büyük çaba sarf etti. İlk düdükle başlayan karşılaşmada hakemin bitiş düdüğüne kadar kar yağışı altında geçen mücadelede ilk yarının son dakikasında Skoda’nın gölü ile Atmacalar ilk yarıyı 1-0 önde kapayarak soyunma odasına galip olarak gitti.

 55.dakikada kazanılan Penaltı vuruşunda Skoda skoru 2-0 taşıdı.88.dakikada kazanılan penaltının başına Samudio geçti ters köşeye attığı penaltı vuruşunda takımını 3-0 öne geçiren isim oldu.

Kar yağışı altında atılan gollerle gelen gollerle Çaykur Rizespor puanını 24 e çıkarttı. Beş hafta sonra gelen bu galibiyet Çaykur Rizespor’a büyük moral oldu.

İlk yorumu siz yazın