BELEDİYE GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YENİ YERLEŞİM YERİNE ZİYARET

BELEDİYE GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YENİ YERLEŞİM YERİNE ZİYARET Artvin İli Yusufeli İlçesi, Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri yapımı devam eden, Yusufeli yeni yerleşim yerini maske ve mesafe kuralları çerçevesinde ziyaret ettiler. Haber: Bayram Ali Kavalcı Yapımı devam eden Yusufeli yeni yerleşim yerinde gelinen son noktayı görmek için bir gezi düzenlediklerini dile getiren Meclis Başkanı Abdurrahman Tosun,’’..

Tarih : Okunma : 57 Defa Okundu... Yorum Yap

BELEDİYE GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YENİ YERLEŞİM YERİNE ZİYARET

Artvin İli Yusufeli İlçesi, Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri yapımı devam eden, Yusufeli yeni yerleşim yerini maske ve mesafe kuralları çerçevesinde ziyaret ettiler.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yapımı devam eden Yusufeli yeni yerleşim yerinde gelinen son noktayı görmek için bir gezi düzenlediklerini dile getiren Meclis Başkanı Abdurrahman Tosun,’’ Bugün, inşası devam eden yeni yerleşim yerini genç kardeşlerimiz ile birlikte ziyaret etme fırsatı bulduk. Geleceğin Yusufelilileri olarak gençlerimizi yaşayacakları yeni coğrafya ile buluşturma imkânını bizlere sağlayan Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin’e arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimiz fotoğraflardan gördükleri yapıları yakından görüp yeni ilçenin sokaklarında dolaşma imkânı buldular. Pandemi koşulları el verdiği müddetçe etkinliklerimiz devam edecek.’’dedi. Program, Yusufeli Belediyesi Seyir Tepesi Millet Bahçesi turizm gelişim alanının ziyareti ve tanıtımı ile sona erdi.

( TEMİZLİK – MASKE – MESAFE )

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş