BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN’DEN FEDERASYONA ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN’DEN FEDERASYONA ZİYARET MUHTARLAR FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN REMZİ GÜZEL’’BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM, GAYEMİZ RİZEYE HİZMETİR’’DEDİ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına seçilen Remzi Güzel ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 2013 yılında Rize’de Mustafa Erbaş döneminde Türkiye’de üçüncü olarak kurulan Rize Muhtarlar Federasyonunun 4. olağan kongresinde Ballıköy..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN’DEN FEDERASYONA ZİYARET

MUHTARLAR FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN REMZİ GÜZEL’’BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM, GAYEMİZ RİZEYE HİZMETİR’’DEDİ

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına seçilen Remzi Güzel ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2013 yılında Rize’de Mustafa Erbaş döneminde Türkiye’de üçüncü olarak kurulan Rize Muhtarlar Federasyonunun 4. olağan kongresinde Ballıköy Köyü Muhtarı ve ekibi yönetime seçilmişti. Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına seçilen İkizdere-Ballıköy Köyü Muhtarı Remzi Güzel ve Yönetimine tebrik ziyaretleri devam ediyor Ziyarete giden Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’’ Muhtarlarda seçilmiş olarak halka hizmet etmenin peşinde Belediye olarak Mahalle Muhtarlarımız çalışmalarımızda bizlere destek oluyor’ dedi. Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşallacı’dan görevi devralan Remzi Güzel 4.olağan genel kurulda Federasyonun 3.Başkanı olarak koltuğa oturdu.

2019 yılında yapılan 3.genel kurulda Başkan Tuncay Maşalacı ve Remzi Güzel başkanlık için yarışmıştı 124 delegeden 113 delegenin oy kullandığı seçimde oyların 60″ını alan Tuncay Maşalacı Rize Muhtarlar Federasyonu’nun Başkanı olurken aday olan Remzi Güzel ise 53 oy almıştı.

Son Rize Muhtarlar Federasyon 4. Olağan Genel kurulu İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapıldı.161 delegenin olduğu genel kurulda 158 oy kullanıldı.158 delegenin 88 oyunu alan İkizdere-Ballıköy Muhtarı Remzi Güzel 3 yıllığına yeni Federasyon Başkanı seçildi. Mevcut Başkan Rize Merkez Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşalacı 70 oy aldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş