BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’ HEPİMİZ POTANSİYEL ENGELLİYİZ’’

ENGELLİYE SANDALYE VE ASANSÖR BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’ HEPİMİZ POTANSİYEL ENGELLİYİZ’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Belediyesi tarafından engelli çocuğu evine rahat ulaştırmak için asansör yapıldı. Asansör yapımında yardımseverlere çağrıda bulunarak destek isteyen MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz 11 yaşındaki doğuştan engelli çocuğa önce tekerlekli sandalye sonrasında da ikinci kattaki evine ulaşmak için asansör yapımına..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

ENGELLİYE SANDALYE VE ASANSÖR

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’ HEPİMİZ POTANSİYEL ENGELLİYİZ’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Belediyesi tarafından engelli çocuğu evine rahat ulaştırmak için asansör yapıldı.

Asansör yapımında yardımseverlere çağrıda bulunarak destek isteyen MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz 11 yaşındaki doğuştan engelli çocuğa önce tekerlekli sandalye sonrasında da ikinci kattaki evine ulaşmak için asansör yapımına destek oldu. Hepimiz birer potansiyel engelli adayıyız diyen MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ ilçemizde, çevremizde ilk hedefimiz insandır. Yardıma veya hizmete muhtaç kim var ise imkânlarımız nispetinde onun derdine çare olmak isteriz. İsmini yazmasanız iyi olur. Bir arkadaşımızın doğuştan engelli çocuğu 11 yaşında yürüme engelli. Melekler yola çıkınca gökyüzü gülermiş. Yani sen iyi niyetle yola çık Allah işlerini kolaylaştırır. Bu güzel çocuğumuza önce Rize Engelsiz Yaşam Derneğinin ve gönlü güzel arkadaşlarımızın desteği ile elektrikli sandalye aldık.

Ancak ailenin yaşadığı ev yüksek girişli eski ve asansörsüz olduğu için annesi evladını kucağına alıp indirmek zorunda kalıyordu ve bu çok meşakkatli bir işti. Biz bu noktada da devreye girdik önce çok eski olan merdivenleri İkizdere Belediyesi ahşap işleri atölyemizde yeniden inşa ettik devamında elektrikli sandalyenin ailenin yaşadığı yüksek girişli (ikinci kat) rahat çıkması için güvenli bir asansör yapım projesini çıkartıp malzemelerini aldık ancak daha güvenli ve standartlara uygun olması için devreye güzel yürekli bir hemşerimiz girdi. Hayırsever Ali Tavukçuoğlu hemşerimiz İstanbul’dan işini bırakıp İkizdere’ye yanında ekibi ile gelip birçok eksik malzemeyi de kendi tamamlayıp( motor, iniş çıkış sistemi, ray sistemi) asansörümüzü hayata geçirdik.

Bu projede bize büyük destek olan başta İstanbul’daki iş arkadaşlarım, Rize Engelsiz Yaşam Derneği, hayırsever hemşerimiz Ali Tavukçuoğlu kardeşim ve Belediyemizin ahşap atölye ustası Mustafa Hamzaoğlu’na ailemiz, evladımız ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hepsinden razı olsun. Unutmayalım hepimiz birer engelli adayıyız’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş