BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’ GÜZEL GÖRÜNTÜ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM’’

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’ GÜZEL GÖRÜNTÜ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize’de son yerel seçimde MHP den seçilen Belediye Başkanlarından İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ ’daha sürdürülebilir bir İkizdere için çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz çalışmaları hakkında yaptığı açıklamasında’’ ilçe merkezindeki Elektrik kablosu görüntü kirliliğinden kurtarmak adına belediyemizin çabalarıyla Aksa Çoruh..

Tarih : Okunma : 5 Defa Okundu... Yorum Yap

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’ GÜZEL GÖRÜNTÜ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize’de son yerel seçimde MHP den seçilen Belediye Başkanlarından İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ ’daha sürdürülebilir bir İkizdere için çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz çalışmaları hakkında yaptığı açıklamasında’’ ilçe merkezindeki Elektrik kablosu görüntü kirliliğinden kurtarmak adına belediyemizin çabalarıyla Aksa Çoruh Elektrik bölge şefliğimizin destekleri ile ve Çoruh Elektrik Rize Müdürlüğünün büyük desteği ile çalışma başlatıldı. Bu çalışma ilçemiz Erkem Orhon Caddesi ve Ali Biberoğlu Caddesi Elektrik direklerinin kaldırılması, aydınlatma direklerinin dikilmesi görüntü kirliliğinden kurtarılması noktasında ilçemize değer katacak. Bu çalışmada destek veren Aksa Çoruh Elektrik Rize Bölge Müdürlüğüne, Çoruh Elektrik İkizdere bölge şefliğine ve ekiplerine İlçem adına şükranlarımı sunuyorum. Birlikte güzeliz, birlikte güçlüyüz hep birlikte İkizdere’yiz’’ dedi

İlk yorumu siz yazın