BAŞKAN TURAN AKBULUT ŞOFÖRLER GÜNÜNDE 47 YILLIK ÜYELERİNİ UNUTMADI

BAŞKAN TURAN AKBULUT ŞOFÖRLER GÜNÜNDE 47 YILLIK ÜYELERİNİ UNUTMADI RİZE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI TURAN AKBULUT’’ HİZMET EDEN ARKADAŞLARI UNUTMAK MÜMKÜNDEĞİL’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Akbulut 30 Kasım Dünya Şoförler gününde Odanın 47 yıllık üyesi Adem Balcı’yı unutmadı. Adem Balcı Dünya Şoförler Gününde plaketle hatırlandı. 30 Kasım gününün Dünya..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN TURAN AKBULUT ŞOFÖRLER GÜNÜNDE 47 YILLIK ÜYELERİNİ UNUTMADI

RİZE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI TURAN AKBULUT’’ HİZMET EDEN ARKADAŞLARI UNUTMAK MÜMKÜNDEĞİL’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Akbulut 30 Kasım Dünya Şoförler gününde Odanın 47 yıllık üyesi Adem Balcı’yı unutmadı. Adem Balcı Dünya Şoförler Gününde plaketle hatırlandı.

30 Kasım gününün Dünya Şoförler günü olarak kutlanılarak yılda bir kezde olsa hatırlandıklarını söyleyen Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Akbulut’’ Şoför esnafı olarak müşteri ile en çok muhatap olan bizim meslektir. Bütün meslektaşlarımızın sıkıntıları vardır. Bugünkü ağır ekonomik şartlar altında hizmet veriyoruz. Akaryakıt başta olmak üzere bütün girdiler belimizi büküyor. Hizmet etmekte zorluk çekiyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen canla başla hizmet eden çok güzel arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızdan biriside 47 yıldır üyemiz olan Adem Balcı ağabeyimiz. Dünya Şoförler gününde değerli abimiz Adem Balcı’yı Yönetim Kurulu üyelerimle işyerinde ziyaret edip plaket takdim ettik’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş