Başkan Rahmi Metin’in Acı Günü

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in annesi Müyesser Metin beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Başkan Metin’in annesi geçen hafta geçirdiği beyin kanamasından sonra tedavi için hastaneye kaldırıldı.Önceki gün ameliyata alınan Müyesser Metin bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. HaberimRize ailesi olarak Merhume Müyesser Metin Hanımefendiye Yüce Allah’tan rahmet,Başta Belediye Başkanımız Sn.Rahmi..

Tarih : Okunma : 80 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in annesi Müyesser Metin beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Başkan Metin’in annesi geçen hafta geçirdiği beyin kanamasından sonra tedavi için hastaneye kaldırıldı.Önceki gün ameliyata alınan Müyesser Metin bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

HaberimRize ailesi olarak Merhume Müyesser Metin Hanımefendiye Yüce Allah’tan rahmet,Başta Belediye Başkanımız Sn.Rahmi Metin bey olmak üzere tüm kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Merhume Müyesser Metin’in cenazesi 26 Kasım Perşembe Saat 13.00 de Öğle Namazını Müteakip Rize Merkez Şeyh Caminde kılındıktan sonra, Kale Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedilecek.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş