BAŞKAN METİN’DEN KANDİL MESAJI

“İslam âlemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regâib Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regâib Gecesi, Recep ayının ilk Cuma gecesidir. Bu özel gecede Allah-u Teâlâ mümin kullarına ihsan ve ikramlarda bulunur. Âlemlerin Efendisi Hz. Muhammet (s.a.v), üç aylar ve Regâib Gecesi’ne ulaştığında Cenabı Allah’a ellerini açarak; “Allah’ım, Recep ve Şaban ayını bize mübarek..

Tarih : Okunma : 7 Defa Okundu... Yorum Yap
“İslam âlemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regâib Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Regâib Gecesi, Recep ayının ilk Cuma gecesidir. Bu özel gecede Allah-u Teâlâ mümin kullarına ihsan ve ikramlarda bulunur. Âlemlerin Efendisi Hz. Muhammet (s.a.v), üç aylar ve Regâib Gecesi’ne ulaştığında Cenabı Allah’a ellerini açarak; “Allah’ım, Recep ve Şaban ayını bize mübarek kıl ve bizi hayırla Ramazan’a ulaştır.” diye dua etmiştir. Peygamber Efendimiz’in bu duası hepimiz için örnek teşkil etmektedir.
Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağımız bu özel gece vesilesiyle; İslam âleminin üç aylarını ve Regâib Gecesi’ni tebrik eder, şehrimiz ve ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyada barışın ve huzurun hâkim olmasını temenni ediyorum.”
                                                                                      

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş