BAŞKAN METİN, KUR’AN KURSU AÇILIŞINA KATILDI..

BAŞKAN METİN, KUR’AN KURSU AÇILIŞINA KATILDI.. Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Müftülüğü Çaykur Ziraat “Safa Kur’an Kursu”nun açılış törenine katıldı. Hayırsever işadamları tarafından yaptırılan 4-6 yaş Kur’an Kursu açılışına Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü İsmail Yalçın ve Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı da katıldı. Kur’an Kursu açılışı çocukların..

Tarih : Okunma : 278 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN METİN, KUR’AN KURSU AÇILIŞINA KATILDI..

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Müftülüğü Çaykur Ziraat “Safa Kur’an Kursu”nun açılış törenine katıldı. Hayırsever işadamları tarafından yaptırılan 4-6 yaş Kur’an Kursu açılışına Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü İsmail Yalçın ve Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı da katıldı.

Kur’an Kursu açılışı çocukların namaz surelerinin okunması ile başladı. Açılış konuşması İl Müftüsü İsmail Yalçın tarafından gerçekleştirildi.

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Kursu yaptıran Aziz Özdemir ve Şeref Arıman’a plaketlerini takdim etti.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ahlaklı yetişmesi için çok önemli olan kursu hizmete açıyoruz diyerek açılış kurdelasını keserek, Protokol üyeleri ile birlikte Kur’an Kursu nu incelediler.

Kuran kursunda eğitim gören çocuklarla sohbet eden protokol üyeleri çocuklara çikolata takdim ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş