BAŞKAN METİN, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI İÇİN YÜRÜDÜ…

BAŞKAN METİN, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI İÇİN YÜRÜDÜ… Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında tüm dünyada ve yurtta olduğu gibi Rize’de de organize edilen etkinlikler devam ediyor. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, bugün düzenlenen “Beraber yürüyelim” etkinliğinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünden Cumhuriyet caddesi boyunca Memiş Ağa parkında sonlandırılan yürüyüşe katıldı. Yürüyüşte Başkan Metin’e Gençlik Spor İl Müdürü..

Tarih : Okunma : 111 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN METİN, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI İÇİN YÜRÜDÜ…

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında tüm dünyada ve yurtta olduğu gibi Rize’de de organize edilen etkinlikler devam ediyor.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, bugün düzenlenen “Beraber yürüyelim” etkinliğinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünden Cumhuriyet caddesi boyunca Memiş Ağa parkında sonlandırılan yürüyüşe katıldı. Yürüyüşte Başkan Metin’e Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa , Sporcular ve Velileri eşlik etti.

Hareketlilik Haftası kampanyanın simgesi haline gelen otomobilsiz gün uygulamasıyla bugün sona eriyor.

Başkan Metin, yürüyüş sonunda yaptığı açıklamada, “Bu yılın sloganı ‘Birlikte yürüyelim’ güvenli yürüme ve bisiklete binmeyi, ve bunların sağlığımız, çevremiz ve bütçemize yararlarını öne çıkarmaktadır. Emisyonu olmayan yürüme ve bisiklete binme gibi aktif ulaşım türleri kalbimiz ve vücudumuzun sağlığına katkıda bulunmaktadır” dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş