BAŞKAN KASAP, MUHTAR VE VATANDAŞLARIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ…

BAŞKAN KASAP, MUHTAR VE VATANDAŞLARIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ… Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mahalle gezilerini sürdürerek Fener mahallesinde sorunları yerinde tespit edip, muhtar ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. İlde bulunan46 mahallede ‘Her mahalleye eşit hizmet’ parolasıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Kasap, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların istek ve taleplerini de yerinde dinliyor. Başkan..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN KASAP, MUHTAR VE VATANDAŞLARIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mahalle gezilerini sürdürerek Fener mahallesinde sorunları yerinde tespit edip, muhtar ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

İlde bulunan46 mahallede ‘Her mahalleye eşit hizmet’ parolasıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Kasap, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların istek ve taleplerini de yerinde dinliyor.

Başkan Kasap, Fener mahallesini gezdi. Muhtar Kemal Kotil ile mahalleyi dolaşan Başkan Kasap, sorunları yerinde görüp, muhtardan istek ve taleplerini dinledi.

Mahalle gezisinin ardından mahalle sakinleri ve esnafları da ziyaret eden Başkan Kasap, esnaf ve vatandaşların sorularını yanıtladı, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İlk yorumu siz yazın