Başkan Kasap, Ankara’da Görüşmelerde Bulundu

Başkan Kasap, Ankara’da Görüşmelerde Bulundu Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve beraberindeki ekibi, yürütülen projelerin son durumları ve işleyişleriyle ilgili Ankara’da bir dizi temasta bulundu. DSİ Genel Müdürü Ali Rıza DİNİZ, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Büyük ve TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile ayrı..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

Başkan Kasap, Ankara’da Görüşmelerde Bulundu

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve beraberindeki ekibi, yürütülen projelerin son durumları ve işleyişleriyle ilgili Ankara’da bir dizi temasta bulundu.

DSİ Genel Müdürü Ali Rıza DİNİZ, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Büyük ve TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile ayrı ayrı görüşmeler yapan Başkan Kasap, projelerin aksamadan yürütülebilmesi için gerekli takipleri ve girişimleri devam ettiriyor.

Başkan Kasap açıklamasında, “Kurumlarla diyalog içerisinde olarak projelerimizi hızlı bir şekilde yürütmekteyiz. Devlet Su İşleri, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İller Bankası yetkilileriyle gerekli görüşmeleri Ankara’da gerçekleştirdik” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş