-BAŞKAN HAKAN KARAGÖZ’ÇEVREMİZİ GELECEĞE TEMİZ BIRAKMAK İÇİN KORUMAK ZORUNDAYIZ’

İKİZDERE MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI ÇEVREYİ KİRLETENLERİ İLÇEYE İSTEMİYOR -BAŞKAN HAKAN KARAGÖZ’ÇEVREMİZİ GELECEĞE TEMİZ BIRAKMAK İÇİN KORUMAK ZORUNDAYIZ’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere MHP ‘li Belediye Başkanı Hakan Karagöz çevreyi kirletenleri ilçede istemiyorum dedi. Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’Böyle gelecekseniz lütfen gelmeyin..!!Ne yaparsak yapalım insanlarımız ’da ‘Çevre temizlik Bilinci’ oluşturamazsak..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI ÇEVREYİ KİRLETENLERİ İLÇEYE İSTEMİYOR

-BAŞKAN HAKAN KARAGÖZ’ÇEVREMİZİ GELECEĞE TEMİZ BIRAKMAK İÇİN KORUMAK ZORUNDAYIZ’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere MHP ‘li Belediye Başkanı Hakan Karagöz çevreyi kirletenleri ilçede istemiyorum dedi.

Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’Böyle gelecekseniz lütfen gelmeyin..!!Ne yaparsak yapalım insanlarımız ’da ‘Çevre temizlik Bilinci’ oluşturamazsak sonuç bu…!!Ovit vadimiz doğa güzellikleriyle çekim merkezi. Günlük piknikçiler de dere kenarlarında gelip piknik yapıyorlar. Buraya kadar her şey çok güzel gelin görün ki bu piknikçilerimiz.! Maalesef günün sonunda bütün gün keyifli zaman geçirdikleri o güzelim alanları çöplerini bırakıp gitmek suretiyle yaşanmaz kılıyorlar. Biz ne kadar uyarsak, arkalarından temizlesek ardından gelen günlük piknikçiler ve yolu kullanan sorumsuz.!! Seyahatçiler araç camlarından çöplerini atarak ve piknikçiler de çöplerini yol kenarlarına bırakmak suretiyle veya çöplerini Derelerimize atarak doğamızı kirletiyorlar.

Böyle gelecekseniz lütfen gelmeyin İkizdere’mizi pisletmeyin..!!!

Bir gurup gencimiz bu çirkinlikleri bir nebze örtmek adına yol kenarlarındaki çöpleri toplayıp metruk, harabe yapıları boyamak suretiyle bir güzellik katmaya çalışıyorlar. Böyle duyarlı arkadaşlara teşekkür ediyorum’dedi.

İlk yorumu siz yazın