Başkan Erdoğan Kendirli standını ziyaret etti

Başkan Erdoğan Kendirli standını ziyaret etti 11. Rize tanıtım günlerini kapanışına katılan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kendirli standını ziyaret etti 11 Rize tanıtım günlerinin kapanışına katılan Recep Tayyip Erdoğan önemli mesajlar verdi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Rize Tanıtım Günleri kapsamında düzenlenen “Bırakalım Sigarayı, İçelim..

Tarih : Okunma : 224 Defa Okundu... Yorum Yap

Başkan Erdoğan Kendirli standını ziyaret etti

11. Rize tanıtım günlerini kapanışına katılan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kendirli standını ziyaret etti

11 Rize tanıtım günlerinin kapanışına katılan Recep Tayyip Erdoğan önemli mesajlar verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Rize Tanıtım Günleri kapsamında düzenlenen “Bırakalım Sigarayı, İçelim Rize Çayı” programında konuştu.

Benim hemşehrilerim aynı zamanda son derece zeki ve esprilidir. Rize günlerinin bu seneki temasında, Rize’nin o ince zekasına, pratikliğine bir kez daha şahit oluyoruz. ‘Bırakalım sigarayı, içelim Rize çayı’. Ama bugün burada bir karar vermemiz lazım. Bu melaneti bırakalım, kendi kendimize zarar veriyoruz. Hem kasaya, hem keseye, hem vücuda. Yazıktır, günahtır. Bu israf. Ben Cumhurbaşkanı olarak sevdiklerime diyorum ki; inanın bu haramdır. Diyanet İşleri Başkanımız da söyledi. ‘Haramdır’ dedi. Niye? Kasaya, emanet-i ilahi olan bu vücuda zararı var mı? Var. Doktorlar da burada. Öyleyse haram.

Kimi biz zenginleştiriyoruz? O malumlar var ya? Adamlar geliyor bize, yok elektronik sigara… Sigaranın elektroniği mi olurmuş? Bunun için bizden özellikle yer istiyorlar, müsaade istiyorlar. Vermedim, vermem. Marka olarak da söyleyeyim, radyo Philips değil, sigaranın da bir Philips’i var. Bunlar Türkiye’de yatırım yapacakmış. Adını da böyle koyuyorlar. ‘Yatırım yapacağız.’. O yatırımı siz başka yerde yapın. Ama şimdi ne yapıyorlar? Kaçak olarak bunu ülkeme sokuyorlar. Ticaret Bakanıma da söylüyorum, bunları asla ülkemize sokmayacağız. Çünkü bunlar benim vatandaşımı zehirleyerek zengin oluyorlar. Bunlara fırsat vermeyeceğiz.

Tek tip sigara paketi uygulamasına geçiyoruz, çekici, özendirici hiçbir unsura yer verilmeyecek

Programın ardından da Rize tanıtım günlerine katılan stantları ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kendirli Belediye standını ziyaret etti.

Başkan Erdoğan’ı Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar karşıladı. Gönlünde özel bir yeri olan ve her konuşmasında kendirli halkına karşı muhabbetlerini sunan Başkan Erdoğan bir süre stantta oturarak samimi sohbetler de bulundu.

Ziyaret sonrasında duygularını ifade eden Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar; AK Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,11. Rize günlerinde standımızı ziyaret ederek bizleri şereflendi.

Ben bu vesileyle kendirli Beldesi halkı adına Kendilerine çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

ziyarete RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak, eski Spor Bakanı, Rize milletvekili Osman Aşkın bak, Rize Valisi Kemal çeber ve diğer yetkililer katıldı.

Haber:Osman köseoğlu

İstanbul

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş