Başkan Çakır, İnşaat Sektörü Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Başkan Çakır, İnşaat Sektörü Temsilcileri İle Bir Araya Geldi Rize’nin Pazar ilçesinde Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, ilçede bulunan inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, ilçede bulunan inşaat sektöründe faaliyet gösteren TSO üyesi firmaların temsilcileri ve müteahhitler ile bir araya..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

Başkan Çakır, İnşaat Sektörü Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Rize’nin Pazar ilçesinde Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, ilçede bulunan inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, ilçede bulunan inşaat sektöründe faaliyet gösteren TSO üyesi firmaların temsilcileri ve müteahhitler ile bir araya geldiği toplantıda sektörün sorunları masaya yatırıldı.

Pazar TSO Yüksel Zaman konferans Salonu’nda Başkan Neşet Çakır’ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Sektör temsilcileri tek tek söz alıp sorun ve çözüm önerilerini anlattı.

İnşaat Sektörü’nün birçok problemi olduğunu söyleyen firma temsilcileri ve müteahhitler, Pazarda bir süredir tamamlanmaya çalışılan revizyon imar planı değişikliklerinin bir an önce tamamlanması için belediyenin çalışmaları hızlandırması istendi. Bu imar planının tamamlanmamasından dolayı inşaat sektörünün ilerleyemediği yeni inşaatlara başlanamadığı dile getirildi.

Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır yaptığı açıklamada inşaat sektörünün yaşadığı sorunları yakından bildiğini ve takip ettiğini belirterek İlçede bulunan TSO üyesi firmaların temsilcileri ve müteahhitler ile yaptığımız toplantıda şikayet ve talepleri içeren bir dosya sunumu ile Pazar Belediye Meclisi toplantısına katılarak aktaracağını ifade etti.

İlk yorumu siz yazın