BAŞKAN AYTEKİN BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN AYTEKİN BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen organizasyonda, Yusufeli’nde görev yapan Basın mensuplarıyla bir araya geldi. Haber: Bayram Ali Kavalcı Yusufeli Belediyesi Kültürevinde 14 Ocak Cuma günü düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Yusufeli’nde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ve Belediye Meclis..

Tarih : Okunma : 3 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN AYTEKİN BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen organizasyonda, Yusufeli’nde görev yapan Basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yusufeli Belediyesi Kültürevinde 14 Ocak Cuma günü düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Yusufeli’nde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek Yusufeli gündemi hakkında sohbet ettiler. Kültürevinde ki program Basın Mensuplarına Belediye Meclis Üyeleri tarafından hediye verilmesi ile sona erdi.

Basın Mensuplarına emekleri için teşekkür eden Başkan Aytekin;” Kıymetli bir iş yapıyorsunuz. Birçok ilimiz de olmayan zenginlik sizlerin sayesinde ilçemizde mevcut. Yaptığınız işler belki bugün beklediğiniz karşılığı görmüyor olabilir ama ilerleyen dönemlerde ne kadar kıymetli olduğunu anlayacaksınız. Tekrar 10 Ocak Gazeteciler gününüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu vesileyle 2020 yılında kaybettiğimiz gazeteci büyüğümüz Cevdet Ağduman’ı da rahmetle anıyorum. ”dedi.

Basın Mensupları ile birlikte Yeni Mezarlık Alanı ve Yeni Güreş Arenası çalışmaları incelemek üzere Keçevet Bölgesine gidildi. Burada Başkan Aytekin Belediye imkânlarıyla yapılan çalışmaları basın mensupları ile paylaştı. Daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü tarafından inşa edilmekte olan Yusufeli Yeni Güreş Arenası ziyaret edildi. Çalışmalarda gelinen son durum ve ilerleyen dönemde ne şekilde hizmet vereceği konuşuldu. Program sonrasında merhum gazeteci Cevdet Ağduman ve Eski Belediye Başkanı Ali Osman Arslan’ın kabirleri ziyaret edildi.

İHA Yusufeli Temsilcisi Emin Bülbül,” Bölgedeki çalışmalar çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah bittiği zaman Yusufelililerin hoşça vakit geçirebileceği mesire alanlarından bir tanesi olacak. Sayın Belediye Başkanımıza ve emekleri geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

AA Yusufeli Temsilcisi Yener Dedeoğlu,” Bizleri bu güzel organizasyon için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Belediye imkânlarıyla yürütülen çalışmaların ne durumda olduğunu bizzat Başkanımız bizlere anlattı çok güzel çalışmalar olduğunu gördük. Yusufeli yeni biz cazibe merkezine kavuşuyor diyebiliriz.”dedi.

DHA Yusufeli – Çay Tv Bölge Temsilcisi Muhabiri Nusret Durur,”Belediye Başkanımıza organizasyon için teşekkür ediyoruz. Bizleri anlamlı günlerde unutmayarak mutlu ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Yusufeli’nin Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yücel Kaya,” 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle düzenlenen organizasyon için teşekkür ediyorum. İlçemizde yürütülen çalışmaları ziyaret ederek gelinen son durum hakkında Belediye Başkanımızdan bilgi almış olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ”dedi. Yusufeli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Betül Ardıç,” Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin Bey’in bizler için düzenlemiş olduğu kahvaltı programı ve ince daveti için teşekkür ederim. Bu tip programlar bizlere her zaman mutlu etmekte ve iş motivasyonumuzu güçlendirmektedir. Bugünki programın sadece kahvaltı programı ile kalmayıp gezi ile tamamlanması Eyüp Bey’in çalışmalar ve çalışma alanları hakkında görülmesi gereken yerleri bize göstermesi programa ayrıcalık katmıştır ve bizleri mutlu etmiştir. Yeni yapılmakta olan ilçenin büyüdüğünü geliştiğini daha iyiye doğru adım atıldığını görmek biz gazetecileri sadece mutlu eder eksikleri yazmak da görevi olur. Yusufeli Belediyemize çalışmalarında başarılar diliyor her şey için tekrardan teşekkür ediyorum. “dedi. Düzenlenen organizasyona Belediye Meclis Üyeleri Hikmet Keleş, Ahmet Demirci, Erol Ünal, Ahmet Tamyürek, Sinan Kaçmaz, Derya Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Toprak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkin Tokgöz, DHA – Çay Tv Muhabiri Nusret Durur, İHA Muhabiri Emin Bülbül, AA Muhabiri Yener Dedeoğlu, Yusufeli’nin Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yücel Kaya ile Yusufeli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Betül Ardıç katıldı.

İlk yorumu siz yazın